Hadak útján Katalin hercegnő Vilmos herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A napokban Katalin hercegnő és Vilmos herceg moziban voltak: a Hadak útján című Spielberg-filmet nézték meg.

A hercegi pár még moziba sem ruccanhat el, amikor a kedve tartja. Ha egy filmre vágynak, előtte estélyiben végig kell vonulniuk a vörös szőnyegen. A fiatalok így tettek a napokban is, amikor a Steven Spielberg rendezte Hadak útján című drámát tekintették meg. Még az eső sem szegte kedvüket - Vilmos és kedvese nagyon élvezték a bemutatót. Katalin egyébként épp tegnap ünnepelte harmincadik születésnapját - gratulálunk neki!

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Szülinapos David Bowiehttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120106-szulinapos-david-bowie.htmlSzíndarabot rendez John Malkovichhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120106-szindarabot-rendez-john-malkovich.htmlCsillagot kapott a Boyz II Menhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120106-csillagot-kapott-a-boyz-ii-men.htmlÍme a Vaslady 2012-benhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120105-ime-a-vaslady-2012ben.htmlFesztiválozik a Dalai lámahttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120104-fesztivalozik-a-dalai-lama.htmlHomok, verseny és sok-sok járgány Argentínábanhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120103-dakarrali-homok-verseny-es-soksok-jargany-argentinaban.htmlEz ám az ugrás!http://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120102-ez-am-az-ugras.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.