VV5: Vera kiakadt Kocsis Tibi levele miatt

VV5 VV Péter betörés VV Fecó Való Világ 5 helyszínelés VV Vera Való Világ rendőr VV Kinga VV Attila
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Petiék megint ellopták Vera  váll-lapját, amiből ismét óriási balhé kerekedett. Eszter a helyszínelős gyakorlat során megtalálta és összekoszolta Kocsis Tibi Verához írt levelét, amitől a pornós lány hatalmas zokogásban tört ki. Attila és Peti leleplezte magát, és bevallották, hogy ők lopták el Vera váll-lapjait. És ha ez még nem lenne elég, a villába is betörtek.




A rendőrtanoncokat kivitték a Hungaroring gyakorlópályájára, hogy egy kis tesztvezetéssel növeljék a VV-s élményeiket. Seher és Vera a civil életben imád vezetni, így nem nagyon fogták vissza magukat a kölcsönautóval: padlóig nyomták a gázt még a vizes pályán is. Attila és Csaba párosából csak az utóbbinak van jogsija, így az összeférhetetlen be sem ült a volán mögé. A helyes fiú viszont nem tűnt rutinos sofőrnek, összevissza rángatta a kormányt, amin Attila közben jókat derült az anyósülésen. A Lada kormányához szokott Fecónak pedig túl modernnek tűnt a verda, nehezen szokta meg a sok gombot a műszerfalon. A gyakorlatok végén az oktatók Pétert ítélték a legjobb vezetőnek, amiért adtak is neki egy váll-lapot. Az eredményhirdetés után Verát megette az ideg, amiért Péter kapta az elismerést.

Tipp! Terhessége alatt is keményen diétázik a szupermodell. Kattints a galériáért!



Amíg a villalakók Mogyoródon versenyeztek, addig a villát kicsit felforgatták a szerkesztők, hogy egy kis betörést imitáljanak a helyszínelős gyakorlathoz. Az oktató két nyomrögzítő csoportra osztotta a lakókat, hogy derítsék ki, mi történt. Az egyiknek Peti lett a vezetője, aki élve a pozíciója adta hatalmával járőrnek osztotta be Verát. A pornós vicces látványt nyújtott, ahogy egy láthatósági mellényben topogott idegesen a nappali közepén, amiért nem veheti ki aktívan a részét az izgalmas feladatból. Attila és Eszter helyszínelés közben rábukkant egy levélre, amit Kocsis Tibi írt Verának. Amikor ezt az irományt bemutatták a számonkérés során az oktatónak, akkor a pornós hirtelen felpattant, és sírva csapta be maga mögött az ajtót, mert rosszulesett neki, hogy már megint rajta gúnyolódnak. Miután az egyik tanár visszaterelte a nappaliba, tisztázták a levél történetét, és kiderült, hogy Eszter véletlenül hitte bűnügyi nyomnak a papírdarabot. Arra is fény derült, hogy hogyan tűnt el korábban Vera váll-lapja, és az is, hogy a levél még reggel került a földre, miután Peti dühében ledobálta a citromarcú cuccait az ágyáról a vizes ébresztésért cserébe. Az oktató egyesre minősítette Attila csapatának munkáját, amin Eszter be is sértődött egy kicsit, és szóváltásba keveredett Kingával.

A közelgő párbaj kapcsán kihallgatták a párbajhősöket. Csaba szerint nem volt szép dolog Petitől, hogy végigtaktikázta az elmúlt hónapokat, és sakkozott a játékostársaival. Pufi megvédte magát, és sokadszorra is megpróbálta elmagyarázni a lakótársainak, hogy itt játékról van szó, aminek része, hogy kiszórják a többieket. Kinga kihallgatásán a plüssállataival való bánásmódját hozták fel először, majd királylány-elméletéről faggatták volna, de Vera és Fecó ezt gyerekesnek tartotta, és megpróbáltak balhét generálni. A dumagépet egyenest irritálta, hogy nem támadják a cselszövőt.


Tipp! VV Gergő Csillával a párbaj után! Kattints a galériáért!



VV5: Durva fenyegetéseket kap Péter családjahttp://www.life.hu/tested-lelked/20120114-vv5-durva-fenyegeteseket-kap-peter-csaladja.htmlVV5: Attila megsértődött Kingárahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120114-vv5-attila-besertodott-kingara.htmlVV5: Négy hónapig az orránál fogva vezették Attiláthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120112-vv5-attila-rajott-4-honapig-az-orranal-fogva-vezettek.htmlVV5: Meglepő fordulat: a szőke lány új célpontot talált magánakhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120111-vv5-meglepo-fordulat-a-szoke-lany-uj-celpontot-talalt-maganak.htmlVV5: Bűvös hatalma van Attilának, mindenki azt csinálja, amit ő akarhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120111-valovilag-5-vv-attilanak-buvos-hatalma-van.htmlVV5: Rendőrök visznek ki két lakót a villából - Ketten már büntetést is kaptakhttp://www.life.hu/legykepben/20120111-vv5-feco-nekitamadt-attilanak-a-rendorakademia-het-elso-napjan.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.