márvány művész napszemüveg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Naponta rácsodálkozunk a világ egy-egy eseményére vagy találmányára - most épp erre az óriási napszemüvegre.

Joel Gray kőfaragó készítette márványból a "Sunglasses, Vigaria" nevet kapott kreációt, melyet Londonban a Business Design Centre külső részén állítottak ki. A hatalmas napszemüveget egyébként a 24. Londoni Művészeti Vásárra tervezték, mely január 18-22. között lesz a városban. A hatalmas szemüveg portugál márványból készült, és közel kétezerötszáz kilométert "utazott", mire Londonba ért.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Szülinapos a gumiarcú sztárhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120116-szulinapos-a-gumiarcu-sztar-jim-carrey.htmlÍme az Arany Glóbusz kutyusahttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120116-ime-az-arany-globusz-kutyusa.htmlNa ki az erősebb?http://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120113-pavian-es-kis-pavian-ordibal-egymasra.htmlMadonnát kifütyülték új filmje premierjénhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120113-madonnat-kifujoltak-uj-filmje-a-we-premierjen-londonban.htmlHamarosan megkezdődik a Sárkány évehttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120111-hamarosan-megkezdodik-a-sarkany-eve.htmlSzülinapos a diétakirálynőhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120111-szulinapos-a-dietakiralyno-kirstie-alley.htmlMessi ismét aranylabdáshttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120110-lionel-messi-ismet-aranylabdas.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.