Százmilliót fizetnének a gyönyörű énekesnőért

gázsi Simon Cowell Mariah Carey zsűri Beyoncé
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Simon Cowell nagyvadra indul: Beyoncé-t akarja az X-Factor zsűrijébe.

Néhány napja kiderült, hogy ketten is távoznak az amerikai X-Factor zsűrijéből. Most már nem titok, kit szeretne a tehetségkutató atyja az ítészek között látni. Simon Cowell az újdonsült édesanyára, Beyoncé-ra feni a fogát, ezért pedig potom százmillió dollárt is fizetne egy évre a csodaszép énekesnőnek.

Forrás: AFP
Forrás: AFP



Ha ezt a híresség elfogadná, akkor övé lenne minden idők legmagasabb tévés gázsija. Ráadásul ez a munka most ideális lenne a fiatal anyukának, hiszen a pici miatt most nem férne bele az idejébe egy világ körüli turné.

Ugyan korábban felröppentek olyan pletykák, miszerint a szintén édesanya Mariah Carey lenne a műsor nagy dobása, de az énekesnő állítólag visszautasította az ajánlatot. Egy bennfentes pedig a következőket mesélte: "Mariah jó, de manapság nem olyan népszerű. Simon Beyoncé-t akarja, mert ő most a favorit, és ő igazán fel tudná pörgetni az X-Factort."

VV5: Kinga legyalázta a konyhát, és UFO-levest főzötthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120203-vv5-kinga-legyalazta-a-konyhat.htmlItt az igazi tél, és röpködnek a mínuszokhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120202-romania-itt-az-igazi-tel-es-ropkodnek-a-minuszok.htmlSzexuális zaklatás a villában - Attila nem tudja, hova meneküljön a rámenős Vera előlhttp://www.life.hu/legykepben/20120202-valovilag-vera-es-attila-szexualis-jatekai.htmlVV5: Csaba elbukott Attilával szemben az arénábanhttp://www.life.hu/legykepben/20120202-vv5-kinga-befordult-attila-gyozelmetol-aki-megszerezte-elso-vedettseget-es.htmlNem akar még gyereket a Megasztár énekesnőjehttp://www.life.hu/legykepben/20120201-pflum-orsi-elhunyt-az-edesapja-es-nem-akar-meg.htmlHien és Caramel vállalják szerelmüket a nagy korkülönbség ellenérehttp://www.life.hu/legykepben/20120201-megasztar-caramel-es-hien-vallaljak-szerelmuket-a-nagy-korkulonbseg.htmlKét zsűritag is távozik a tehetségkutató műsorbólhttp://www.life.hu/legykepben/20120201-paula-abdul-es-nicole-scherzinger-is-tavozik-az-amerikai-xfactorbol.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.