VV5: Kingát viszi párbajozni Seherezádé

VV5 VV Seherezádé kihívás Való Világ 5 VV Olivér VV Szandika Való Világ párbaj salsa VV4 VV Attila
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rengeteg alkohol elfogyasztása után Attilán annyira úrrá lettek az ösztönei, hogy Seher és Kinga kivételével minden lányra rámászott. Megtörtént a kiválasztás is, Seher hosszan sorolta sérelmeit, mielőtt Kingának adta volna a kendőt.



Petőfi szellemében szerelmes verseket írtak egymásnak a régi és az új játékosok. Fecóka Szandikát célozta meg a Szomorú vasárnap sajátos feldolgozásával. Gombi Seherezádéhoz intézte nyálas sorait, de a címzettet ez nem nagyon hatotta meg. Gombár ezután Attilának beszélte ki bánatát.

Tipp! Bombaformában a 62 éves híresség! Kattints a galériáért!



A volt lakók a mostaniakat jellemezték. Szandika szerint Attila szeretethiányos, Vera NB1-es csaj, Kinga viszont sokat grimaszol. Gombi szerint Kingának többet kéne mosolyogni, Vera jól főz, Seher pedig igazi cukilány. Tordas Csaba közeledését hiányolta, Fecóban meg pozitívan csalódott. Olivér Attila játékstílusát méltatta, Kingáról inkább nem mondott véleményt, a csajok közül inkább a pornós vitte nála a prímet. A cselszövő kiakadt a róla elhangzott vélemények miatt, támadásként élte meg azt, amit Szandikáék mondtak róla.

Tordas Ildi salsaórát tartott társainak. Kinga természetesen egész este húzta a száját, Attila közben begerjedt a lányok csípőmozgásának látványától. Az este előrehaladtával egyenes arányosságban fogyott az alkohol, az összeférhetetlen pedig Vera és Szandika mellett még Tordasra is ráizgult.





Tipp! 60 éve a trónon, ritkán látott képek a brit uralkodóról! Kattints a galériáért!


VV5: Szandika felkorbácsolta Attila ösztöneit gyengéd csókjaivalhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120207-vv5-szandika-attila-agyaban-kotott-ki.htmlVV5: Seher retteg a párbajtólhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120206-vv5-seher-retteg-a-parbajtol.htmlVV5: Seherezádé megy vasárnap párbajoznihttp://www.life.hu/legykepben/20120205-vv5-harom-jelet-kapott-seherezade-igy-o-mar-biztosan-megy.htmlVV5: Attila lecserélte Csabáthttp://www.life.hu/legykepben/20120204-vv5-attila-lecserelte-csabat.htmlBotrány kialakulóban: VV Éva fenyegeti az RTL Klubothttp://www.life.hu/legykepben/20120207-valovilag-vv-eva-az-rtl-klubot-fenyegeti.htmlAttilát akarja VV Szandikahttp://www.life.hu/szeress/20120206-valovilag-attilat-akarja-vv-szandika.htmlKiderült a titka: Súlyos beteg VV Kingahttp://www.life.hu/legykepben/20120204-valo-vilag-5-kiderult-a-titok-sulyos-beteg-vv.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.