VV5: Attila mégis a másik szőkét választotta, Vera pedig beindult

VV Seherezádé hiszti Való Világ 5 VV Olivér VV Vera VV Szandika sírás párbaj taktika VV Kinga VV Attila VV Csaba búcsúztatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A párbajhősök estjére Attilát Kinga és Seherezádé is meghívta, de az összeférhetetlen végül a gogós lány buliját választotta, amin a cselszövő teljesen kiakadt - már-már aggasztó, amennyit sír, láthatóan megviseli a villalét. Attilának sem volt nyugalma, őt Vera kezdte kikészíteni.


A lelki szemetásláda óra után Szandika nem tudta hova tenni a hallottakat, ezért inkább mély hallgatózásba burkolózott. Kinga és Seher tisztázni akarta egymás közt a feszültséget, majd a cselszövő Attilával is el akarta ásni a csatabárdot.

Tipp! A legszebb duci modellek! Kattints a galériáért!




Búcsúbulit tartottak a kiválasztottak, ahova tetszés szerint meghívták a villabéli haverjaikat: Attilát Seher és Kinga is meghívta. Kinga sokadszorra is beszélgetett Attilával a múlt történésein, ám az eszmecsere nem sok sikerre vezetett, mert az összeférhetetlen színjátéknak vélte a cselszövő magatartását, ezért még a búcsú estjén sem jelent meg. Kinga buliján végül csak Fecó, Szandika és Csaba vett részt, amin a csleszövő láthatóan kiborult.

A másik búcsúbuli pedig kudarcba fulladt, mert Atilla és Vera egymásnak esett. Az összeférhetetlen végül megbánta, hogy nem egykori szerelme bulijára ment el. Úgy tűnik, Vera ismét elkezdte a saját harcát a többiekkel, Attila után ugyanis Kingát is célba vette.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.