Gerard Butler Colin Farrell Viszkis Ambrus Attila Wentworth Miller mozifilm Jude Law Jonathan Rhys-Meyers
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Április közepétől forog a január 31-én szabadult Viszkis életéről szóló film. A magyar-angol koprodukció nagy külföldi és hazai sztárokat is szerepeltetne a filmben.

A film rendezője elmondta, Osvárt Andi magyar színésznő biztosan játszik majd a filmben, és azt sem bánná, ha maga Ambrus Attila is feltűnne néhány képkockában, de persze a főszerepet nem ő kapná meg. A negyvenöt éves Ambrus megformálója a hírek szerint egy ismert brit színész lesz - mi pedig találgatni kezdtünk, vajon ki lenne a legalkalmasabb erre a szerepre. Íme a Life.hu hat favoritja!

Forrás: AFP, MTI/Mohai Balázs
Forrás: AFP, MTI/Mohai Balázs

Osvárt Andi és Ambrus Attila

Wenthworth Miller idén lesz negyvenéves. A Szökés című filmsorozatban ő volt a legfifikásabb rab, akárcsak a való életben Ambrus Attila. Miller tud rosszfiú lenni, ha akar, de közben olyan sármos és szexi, hogy a nézők mindig neki szurkolnak. Sorozatbeli szerepe miatt otthonosan mozog a börtönökben, így nem lenne nehéz felkészülnie a Viszkis megformálására. Rajta szívesen látnánk újra a csíkos rabruhát!

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Clive Owen három évvel idősebb a magyar rosszfiúnál, de ő is nagyszerű lenne a szerepre. Tud huncut lenni, ha akar, de a korábbi filmjeiből kiindulva mesterien játssza a rosszfiúkat is. Ráadásul mostanában kissé mellőzi őt a szakma - talán itt az ideje a nagy visszatérésnek?

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Jude Law-t is nagyon szívesen látnánk a magyar rabló bőrében, mert róla tudjuk, képes lenne úgy menekülni, hogy közben talpig úriember marad. A pillantásának pedig még Osvárt Andrea sem tudna ellenállni.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Jonathan Rhys Meyers, a Tudorok című sorozat főszereplője kedveli a történelmi filmeket, ráadásul mostanában nincs túl jó passzban. Súlyos alkoholproblémái miatt rehabilitációra jár és gyógyszereket szed, de a naptárja egyáltalán nincs tele. Neki tényleg nem ártana a nagy visszatérés, erre pedig a Viszkis szerepe tökéletes lenne!

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Gerard Butler egy-két mozijában keményen megharcolt már a törvénnyel, így nem csodálkoznánk, ha ismét a börtönben végezné... Ambrus Attilaként. A sármos színész ugyan igen elfoglalt mostanában, de ha beleszeretne a forgatókönybe és a szép magyar nőkbe, akkor semmi sem tántoríthatná el a szereptől.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Colin Farrell ugyan nem szűkölködik mostanában szerepajánlatokban, de ő is nagyon ideális lenne a főszerepre. Igaz, maga Colin ír származású, de nem a galamblelkéről híres. Róla bármikor elképzeljük, hogy nem veti meg a törvénytelen dolgokat, ezért ő is nagyon hiteles lenne a bankrabló bőrében.

Forrás: AFP
Forrás: AFP


A film rendezője elmondta, Osvárt Andi magyar színésznő biztosan játszik majd a filmben, és azt sem bánná, ha maga a Viszkis is feltűnne néhány képkockában, de persze a főszerepet nem ő kapná meg. A negyvenöt éves Ambrus Attila megformálója a hírek szerint egy ismert brit színész lesz - mi pedig találgatni kezdtünk, vajon ki lenne a legalkalmasabb erre a szerepre?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.