Torres Dani imádja a nőket, pedig öt éve van csaja

Torres Dani szerelem Megasztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Torres Dani hat évvel a Megasztár 2 tehetségkutatója után sem mondott búcsút a zenei pályának, sőt, külföldön is ért el sikereket a TV2 egykori felfedezettje. Az énekes soha nem tagadta, hogy imádja a nőket, de jelenleg senkinek nincs esélye nála, ugyanis öt éve van már együtt kedvesével. A zenészfiú azt is elárulta a Life.hu-nak, hogy a puccos partik helyett egészen más dolgok miatt szereti ezt a pályát.

Eltűnt az énekesnő lánya a temetés utánhttp://www.life.hu/legykepben/20120220-eltunt-az-enekesno-whitney-houston-lanya-a-temetes-utan.htmlVV5: Vera a kiesése előtt is mindenkivel összebalhézott a villábanhttp://www.life.hu/legykepben/20120219-vv5-vera-utolso-nap-is-mindenkivel-balhezott-mielott-attila-elete.htmlNem szereti a szőröset a TV2 sztárjának feleségehttp://www.life.hu/legykepben/20120219-nem-szereti-a-szoroset-a-tv2-sztarjanak-felesege-sarka-kata.htmlVV5: Megfordultak az események - Attila átállthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120218-vv5-megfordultak-az-esemenyek-attila-atallt.htmlSúlyos balesetet szenvedett a herceg, még küzdenek az életéérthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120218-sulyos-balesetet-szenvedett-a-herceg-meg-kuzdenek-az-eleteert.htmlBúcsúzik a világ Whitney Houstontól - Kövesd élőben az énekesnő utolsó útját!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120218-bucsuzik-a-vilag-whitney-houstontol-kovesd-eloben-az-enekesno.htmlVV5: Attila Verát viszi ki párbajoznihttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120217-vv5-attila-verat-viszi-ki-parbajozni.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.