Tabáni Istvánnak alig vannak már fellépései - Visszamegy teremőrnek?

Tabáni István múzeum fellépés őr Csillag születik énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Visszatér korábbi munkahelyére, a múzeumba Tabáni István, a Csillag születik felfedezettje.

István két éve nyerte meg az RTL Klub tehetségkutatóját, és akkor döntött úgy, hogy régi élete helyett a csillogást, a sztárságot, az éneklést választja. A népszerűsége hatalmas volt, és bár még most is sok rajongója van, kevés fellépésre hívják az énekest. Hivatalos internetes oldalán 2012-re csak három fellépés van betervezve: egy márciusra, egy áprilisra és egy júliusra. Mivel ebből nem lehet megélni, Tabáni István ismét válaszút elé került.

Fotó: RTL Klub
Fotó: RTL Klub


Volt kollégái és főnökei még visszavárják őt a Hopp Ferenc Kelet-ázsiai Művészeti Múzeumba. "Azt kívánjuk neki, hogy legyen sikeres, de ha mégsem alakulna úgy az élete, mi boldogok lennénk, ha visszajönne hozzánk! Semmi sem tart örökké. Úgy látom, szegénynek már kevés fellépése van. Nem beszéltünk vele mostanság, de előfordulhat, hogy a végén úgy dönt, visszatér a régi munkahelyére. Nem akarunk neki semmi rosszat kívánni, de sosem lehet tudni, mit hoz a jövő. Itt mindig biztos helye van, az tuti!" - vallotta a Blikknek Tabáni egyik, neve elhallgatását kérő exkollégája.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.