Íme Hollywood legújabb kedvence

kutya A némafilmes Uggie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Uggie kutyus sem maradt ki a jóból: Hollywood kedvenc ebe is meghívást kapott a 84. Oscar-gálára, ahová tökéletesen ki is csípte magát.

A 10 éves Jack Russell terrier A némafilmes című filmben kapott szerepet, így neki is ott kellett lennie, amikor a filmet Oscar-esővel jutalmazták. Sikerei ellenére Uggie hamarosan visszavonul: gazdája, Omar Von Muller nemrég elmondta, azért szeretné, hogy kutyusa "nyugdíjba vonuljon", mert az állat láthatóan egyre fáradtabb.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Tom és Katie az Oscar-bulinhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120227-tom-cruise-es-katie-holmes-az-oscarbulin.htmlNyertünk!http://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120227-a-84-oscar-gala-nyertese-meryl-streep-es-jean-dujardin.htmlKészülődés az Oscarrahttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120224-keszulodes-oscarra.htmlIlyen egy kínai medvefarmhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120224-ilyen-egy-kinai-medvefarm.htmlJennifer nagy napjahttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120223-jennifer-aniston-csillagot-kapott.htmlGeorge Michael visszatérthttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120222-george-michael-visszatert.htmlDeVito két énjehttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120221-danny-devito-ket-enje-3.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.