Férjével együtt elveszítette luxuslakását is az énekesnő

X-Faktor luxuslakás válás házasságtörés Keresztes Ildikó énekesnő költözés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az X-Faktor megcsalt mentora úgy tűnik, nem csak férjét veszítette el. A korábbi hírekkel ellentétben állítólag nem Kicska László költözött el feleségétől a szeretőjéhez, hanem Ildikónak kellett távoznia a luxuslakásból.

Bombaként robbant a hír tavaly novemberben, hogy Keresztes Ildikónak és Kicska Lászlónak, az Edda gitárosának tönkrement a házassága, mert kiderült, hogy a férjnek viszonya van egy fiatal rajongójával. A házaspár azóta külön is költözött, Kicska pedig a Bors információi szerint már együtt él új szerelmével.

rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence
rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence


Állítólag nem a férj volt az, aki elhagyta az egykori családi fészket, hanem Ildikónak kellett elmennie a közösen berendezett otthonukból, amelyre a házaspár korábban olyan büszke volt, hogy még tévéstábokat és lakberendezési magazinokat is beengedtek magukhoz.

Az említett ingatlan a Bors szerint egy nyolcvan négyzetméteres, kiváló elhelyezkedésű fővárosi penthouse-lakás egy új építésű lakópark legfölső emeletén két hatalmas terasszal. Valódi álomlakás, igaz, Kicska László tulajdonában. De mint minden hosszú együttélést követő szakítás, Kereszteséké is anyagi áldozatokkal járt, ezért az énekesnő nemcsak férjét, de otthonát is elveszítette. Még szerencse, hogy Keresztesnek van egy saját lakása a külvárosban, ami igaz, jóval szerényebb, de legalább volt hova mennie.

rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence
rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence


A Borsnak sikerült valakit találnia, aki látta már belülről is az ingatlant. "Egy ízlésesen berendezett, korrekt állapotban lévő, körülbelül ötven négyzetméteres lakásról van szó egy kisebb társasház első emeletén" - mesélte az énekesnő egy neve elhallgatását kérő ismerőse, aki azt is elárulta, hogy Keresztes nagyon szeretne már kertes házba költözni, valamint alig várja, hogy a saját udvarral rendelkező leendő lakásnak köszönhetően újra társa lehessen egy kiskutya.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.