A VV5 nyertesét elkerülik a lányok és még mindig szállodában lakik

nyertes Való Világ 5 csajozás valóságshow VV Attila szálloda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Attila milliomos létére egyelőre egy szállodai szobában lakik, ahová még egyetlen érte epekedő lányt sem vitt fel, mert azok azt hiszik, hogy több vasat is tart a tűzben.

VV Attila már teljesen visszarázódott a hétköznapi életbe, bár számára már semmi sem olyan hétköznapi, mint a villalét előtt. A VV5 győztese túl van néhány közönségtalálkozón is. "Nagyon meg vagyok lepődve, hogy ennyien eljöttek, a szórakozóhelyek tulajdonosai azt állították, hogy többen voltak ránk kíváncsiak, mint amikor Alekosz járt náluk. Zavarba is vagyok ettől, mert én a villában nem éreztem, hogy népszerű vagyok, és nem számítottam rá, hogy ez lesz idekint. A rajongói oldalamon is állandóan irkálnak a követőim, így legalább történik valami. Ennek örülök, és amikre tudok, arra válaszolok is" - magyarázta a Life.hu-nak Attila.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Kattints a képre, és nézd meg a döntő képeit!

A villa egykori összeférhetetlen pasija egyelőre egy hotelszobában hajtja álomra a fejét minden este. "Mindenki felajánlja, hogy lakhatok nála, egy-két napot még el is lennék bárhol, viszont heteken keresztül nem akarok senkinek a nyakán lógni. Nem olcsó ez a megoldás, ezért azon gondolkodtam, hogy amíg nem költözhetek be a nyereménylakásomba, addig kiveszek egy albérletet. Még nem volt időm ezzel foglalkozni, de ez egyszerű lesz, hiszen tele van minden lakáshirdetéssel" - nyugtatgatta magát Attila, akiért hiába vannak oda a nők, mégsem sikerült még becsajoznia. "Minden lány azt hiszi, hogy száz nővel fekszek le éjszakánként, emiatt pedig egyik sem mer közelebbről ismerkedni velem. Gyakorlatilag a saját csapdámba estem, mert azt hiszik, egyfolytában csajozok, emiatt pedig nem tudok ismerkedni" - méltatlankodott az újdonsült milliomos.

Tipp! Exkluzív képek az Éden Hotel szereplőiről, nézd meg őket közelebbről! Kattints a galériáért!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.