pornófelvétel Való Világ VV Veronika VV Cristofel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatmilliós gázsit kér szexfilmjéért a ValóVilág Csőrikéje, Veronika. 

Veronika korábban hatszázezerért is kötélnek állt volna, de Cristofel tanácsára árat emelt. A ValóVilág játékosa Tomor András pornófilmes producertől kapott ajánlatot. "Az elmúlt hónapban több volt villalakót megkerestem egy lehetőséggel, s Veronika volt az egyik, aki belement az üzletbe. Mielőtt a kiesett játékosokkal visszaköltöztek a villába, sikerült megegyeznünk. Körülbelül hatszázezret ajánlottam neki egy szereplésért, amit tisztességes árnak tartott. Miután kijött a villából, úgy gondolta, hogy túl nagy sztár lett, rögtön hatmilliót kért és kikötötte azt is, hogy Cristofellel szerepelne" - mesélte a Borsnak Tomor.

Szólj bele! Irány külföldre dolgozni! Hogyan? Kivel? Miért?



Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Kattints a képre a galériáért!

A producer a Borsnak megmutatta a Veronikával folytatott üzenetváltásokat. "Anyukámmal vagyok, SMS-t tudok írni. Igazából Crisszel azt beszéltük, hogy jól hangzik, és lenne az a pénz, de nem ennyi. Ez nagyon kevés, nincs rólunk sehol ilyen felvétel, és ha lenne, nem éri meg ennyiért" - olvasható az üzenet Tomor telefonján. "Mivel Crisszel felezünk, hatmilliót szeretnénk előre, s utána akkor semmit. Neked így jó?" - írta egy másik üzenetben. A producernek azonban nem ér ennyit a celebpár, így valószínűleg nem lesz közös üzlet sem.

"Valóban tett nekem Tomor ilyen ajánlatot, s arról is beszéltünk, mennyiért érné meg a forgatás. Crisnek is mindent elmondtam, de végül úgy döntöttünk, nem vállaljuk el. A hatmillióról szóló SMS-t Cris tanácsára írtam, mert tudtuk, ennyit úgysem tud kifizetni, s így akartuk lerázni. Ő viszont ezek után sem hagyott békén, napjában ötvenszer felhívott, én már a telefont sem vettem fel neki" - mesélte Veronika a Borsnak.

Tipp! Borzasztóan néznek ki, mégis tovább sanyargatják magukat. Kattints a galériáért!


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


Kórházba került Stohl kislányahttp://www.life.hu/legykepben/20120312-korhazba-kerult-stohl-andras-kislanya.htmlVV Seherezádé nem kapja vissza a kutyáját egykori szerelmétőlhttp://www.life.hu/legykepben/20120311-vv5-vv-seherezade-nem-kapja-vissza-kutyajat-egykori-szerelmetol-claudiotol.htmlKutyashow Angliábanhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120309-kutyashow-angliaban.htmlKarambolozott Udvaros Dorottyahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120310-karambolozott-udvaros-dorottya.htmlMegasztár 6: Csonka Andreasból nem kért a zsűrihttp://www.life.hu/legykepben/20120310-megasztar-6-csonka-andreasbol-nem-kert-a-zsuri-meg-van.htmlMég több szex lesz az Éden Hotel 2-ben - videóhttp://www.life.hu/legykepben/20120309-meg-tobb-szex-lesz-az-eden-hotel-2ben-a.htmlKrikett Kenyábanhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120309-krikett-kenyaban.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.