pávián majom állatkert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A bébipávián már alig várja, hogy édesanyja őt is "megkínálja".

Nemrég új lakó érkezett a németországi Gelsenkirchenben található állatkertbe. A bébipávián mindössze pár napos, és remekül érzi magát édesanyja és némi étel társaságában.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Nyomornegyedben járt a herceghttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120312-nyomornegyedben-jart-harry-herceg.htmlKutyashow Angliábanhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120309-kutyashow-angliaban.htmlKrikett Kenyábanhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120309-krikett-kenyaban.htmlCsillagot kapott a született feleség és a férjehttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120308-csillagot-kapott-a-szuletett-feleseg-felicity-huffman-es-a-ferj.htmlÍme a DJ és szexi feleségehttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120307-david-guetta-szexi-felesege.htmlSzülinapos a magyar származású szépséghttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120306-szulinapos-a-magyar-szarmazasu-szepseg-rachel-weisz.htmlMesés színekben pompázik Indiahttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120305-meses-szinekben-pompazik-india.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.