Falusi Mariann Bereczki Zoltán Mester Tamás tehetségkutató Megasztár Megasztár 6 Bochkor Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A pokoli dalok hetén Szűcs Ádám bizonyult a leggyengébb láncszemnek, neki kellett távoznia a Megasztár 6-ból.

A Megasztár 6 második élő döntője a pokoli rock'n'roll dalok jegyében zajlott. A megákat pedig szimplán csak rosszkislányoknak és rosszfiúknak hívták egész este Claudiáék.

Farkas Jenser Balázs egy Lenny Kravitz dallal szántotta fel a színpadot, ami mind a négy zsűritagnak bejött, hiszen úgy ömlengtek, mintha kötelező lett volna.

Nagy Adri Rihanna dalával próbálkozott be, ami Bereczkiék szerint nem a legjobb választás volt, mert annyira együgyű a szám, de értékelték Adri teljesítményét, aki kihozta a legjobbat a dalból.

Szakos Andrea beleadott apait-anyait Christina Aguilera Fighter című slágerébe, de Falusi Mariann szerint így sem koncentrált száz százalékig a tökéletes előadásra.

Horváth István jól hozta a Linkin Park Dumb című számának depresszív hangulatát, bár Mester Tamás hiányolta, hogy nem szakadt le az arca.

Burgess Benji a lehető legnagyobb lazasággal zúzta le a Green Day American Idiotját, amivel csak dicséreteket zsebelt be Mester Tomiéktól.

Tipp! Nézd meg az idei tavasz legtrendibb cipőit! Kattints a galériáért!



Talán Attila Jet feldolgozása pont semmilyenre sikerült, amit a zsűri kíméletesen a tudtára is adott a fiúnak.

Bihal Roland, akárcsak a No Thanx-es korszakában, ezen az estén sem nyújtott kimagasló teljesítményt. Rasmus adaptációjában azonban a zsűri értékelte, hogy önazonos volt a produkció.

Radics Gigi Gnarls Barkley Crazy című nótájával kápráztatta el a zsűrit ezen a pokoli estén, pedig ennek a dalnak aztán nem sok köze van a rock'n'rollhoz.

Tipp! Nézd meg az idei tavasz legtrendibb cipőit! Kattints a galériáért!



Szűcs Ádám a Cosmic Girl című dalt választotta a Jamiroquai-tól, de a furcsa fültől fülig mosolya elterelte a dalról a zsűri figyelmét. Falusi Mariann ufónak titulálta a fiút, ezért inkább nem is nagyon kommentálta az előadást.

Kullai Tímea produkciójának értékelésén hamar átsiklottak Mester Tamásék, és ismét a lány magasságáról értekeztek perceken keresztül. Végül megállapították, hogy még nem találták meg az égimeszelő lányhoz legjobban passzoló stílust.

A Magna Cum Laude Pálinka dala telitalálat volt Nagy Kristóf Bozont részéről. Így vélekedett Bereczki Zoli is, akinek nagyon bejött a produkció, Bochkor Gábor szerint viszont csak egy paródiát láttunk.

A tizenegy pokoli nóta előadása után Talán Attila, Horváth István, Farkas Jenser Balázs, Bihar Roland és Szűcs Ádám izgulhatott a továbbjutásért, mert rájuk érkezett a legkevesebb SMS az első szavazatlezárásnál. Ezután Horváth István, Talán Attila és Szűcs Ádám maradt a veszélyzónában, ahonnan a Talán fiú mehetett vissza a társaihoz. Így Mester Tamásnak Ádám és István között kellett választania, végül a furcsa mosolyú Ádámnak ért véget a verseny.

Tipp! Exkluzív fotók a Csillag Születik zsűritagjáról. Kattints a galériáért!



Szerelmi csalódásáról mesélt a Megasztár döntősehttp://www.life.hu/legykepben/20120323-osszekoltoztek-a-megasztar-6-enekesei-egy-hotelba.htmlMegmutatta ikerfiait a meleg szívtipróhttp://www.life.hu/legykepben/20120323-megmutatta-ikerfiait-a-meleg-szivtipro-ricky-martin.htmlNagyon kínos dolog történt az énekesnővel a színpadonhttp://www.life.hu/legykepben/20120322-nagyon-kinos-dolog-tortent-az-enekesnovel.htmlKiderült Lindsay Lohan pornós titkahttp://www.life.hu/legykepben/20120321-kiderult-lindsay-lohan-pornos-titka.htmlMinősíthetetlen viselkedése miatt kizárták az Éden Hotel egyik játékosáthttp://www.life.hu/legykepben/20120321-kizartak-petert-az-eden-hotel-2bol-mar-nagyon-megbanta-tettet.htmlPánikrohamot kapott Damu Rolandhttp://www.life.hu/legykepben/20120321-panikrohamot-kapott-damu-roland.htmlSzerelme miatt szakít a szexiparral a ValóVilág bombázójahttp://www.life.hu/legykepben/20120321-valovilag-szandika-szakit-a-szexiparral-a-szerelem-az-oka.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.