Összejött a két világsztár - Csodásan mutatnak egymás mellett

szerelmes Jason Segel álompár Michelle Williams színészek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Új álompárt köszönthet Hollywood: Michelle Williams és Jason Segel együtt járnak.

Az Egy hét Marilynnel című film Oscar-jelölt színésznője, Michelle Williams az Így jártam anyátokkal és a Rossz tanár című film sármőrjével, Jason Segellel randizik. A harmincegy éves színésznő állítólag már egy ideje együtt van a nála egy évvel idősebb férfival.

Forrás: AFP
Forrás: AFP


"Nagyon komoly a kapcsolatuk" - vallotta egy bennfentes. A párt a napokban együtt kapták lencsevégre egy romantikus séta közben. Sőt, a férfi már jól ismeri kedvese kislányát, Matildát is - róluk is készült közös fotó. "Jason megölelte Michelle-t, és jókat nevettek együtt" - vallotta egy szemtanú. A kis családról készült képeket itt nézheted meg.

Michelle 2007 végén szakított gyermeke apjával, Heath Ledger színésszel, aki öt hónappal a különválás után tragikus körülmények között elhunyt. Michelle akkor nagyon kiborult egykori kedvese halála miatt, és évekig tartott, mire túljutott azon, hogy elvesztette a lelki társát. Annak ellenére, hogy Michelle Brooklynban lakik, kedvese pedig Los Angelesben, igyekeznek a lehető legtöbbet együtt lenni. "Megpróbálják összeegyeztetni a dolgaikat. Michelle hosszú idő óta nem volt ennyire boldog, mint most" - vallotta egy bennfentes. Mi szurkolunk nekik!

Átalakítunk! Vagány nőt varázsoltak a kétgyermekes anyukából. Kattints a galériáért!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.