Nyomorog a megasztáros családja - Áram sincs már a lakásukban

nyomor megélhetés család Megasztár 6 vízszámla énekes Szakos Andrea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amíg Szakos Andrea a tehetségkutatóban próbál szerencsét, addig a családja nehezen boldogul otthon.

A fiatal tiszavasvári lány gyakran kap rossz híreket otthonról. A gazdasági válság érzékenyen érintette a korábban jólmenő vállalkozásból élő családot, a házukból hónapokkal ezelőtt kikötötték a vizet, és már az áramot is lekapcsolták.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu


"A családom igyekszik megóvni engem attól, hogy értük aggódjak, és próbálnak eltitkolni bizonyos dolgokat, de ez nem megy a végtelenségig. Sajnos kiderült, hogy már nemcsak víz nincs a házban, de hetek óta áram sem. Egyszerűen képtelen helyzetbe kerültek, mert nincs olyan munka a környékünkön, amiből elő lehetne teremteni a szükséges pénzt" - idézi Andreát a Stop.hu

"Nagyon furcsa érzések kavarognak bennem azzal kapcsolatban, hogy most a fővárosban vagyok, és a TV2 mindennel ellát, amire csak szükségem van, miközben odahaza a családomnak nincsenek meg az alapvető dolgaik sem a mindennapokhoz. Amikor este leülök a vacsoraasztalhoz, vagy éppen kapok egy új sampont, az jut eszembe, hogy összecsomagolok mindent és hazaküldöm nekik. Fantasztikus volt látni, hogy pénteken a családom mellett ott ült a kedvesem is. Mindennap beszélünk az interneten keresztül, de már hiányzott a közelsége. A verseny után fél órát tudtunk beszélni egymással, és rengeteg erőt adott nekem. Szeretném, ha minden adásra el tudna jönni, de tudom, hogy ez nem fog menni. Szegény nagyon szeretne rendes állásban dolgozni, de erre nem sok esély van, így alkalmi munkákat vállal. A legjobb az lenne, ha Pesten találna munkát, hiszen akkor egymás közelében lehetnénk" - osztotta meg a vágyait Szakos Andrea.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.