Steven Seagal akcióhős születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ma ünnepli hatvanadik születésnapját Steven Segal.

Segal egy igazán sokszínű családba született - édesanyja ír-mongol származású, apja pedig orosz-zsidó volt. A fiú már hétévesen belevetette magát a harcművészetekbe: először karatét, majd aikidót tanult. Aikidóból 7 danos, karatéból és kendóból fekete övet is szerzett. Segal a diploma után feleségül vette Miyako Fujitanit, és Japánba költöztek, egyesek szerint azért, mert a férfi el akarta kerülni a besorozást, akkor ugyanis még dúlt a vietnami háború. Első filmje 1988-ban a Nico volt, utána pedig beindult a népszerű akciósztár-karrierje is.

Forrás: AFP/Photo12
Forrás: AFP/Photo12

Kate és Vilmos másképphttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120405-kate-es-vilmos-maskepp.htmlKaty Perry Indiábanhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120404-katy-perry-indiaban.htmlCsodálatos növények Szingapúrbanhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120403-csodalatos-novenyek-szingapurban.htmlMesefigurákkal ünnepelt Salma Hayekhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120402-20-eves-a-parizsi-disneyland-salma-hayek-is-unnepelt-a.htmlPuskás Öcsire emlékezünkhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120330-ma-lenne-85-eves-puskas-ocsi.htmlIgazán tüzes ez a kutyushttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120330-igazan-tuzes-ez-a-kutyus.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.