Ezért ilyen sovány Victoria Beckham - Végre kiderült, mit eszik a világsztár

karcsúság saláta fogyókúra Victoria Beckham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Victoria Beckham a napokban egy puccos étteremben vacsorázott, és nem is akármit!

Azt eddig is sejtettük, hogy Victoria Beckham nem hódol túl sokat a gasztronómia oltárán, máskülönben nem lehetne ennyire sovány. A napokban azonban bebizonyosodott, hogy a sztár tényleg alig eszik.

AFP
AFP

Mrs. Beckham néhány napja a nagyon puccos Il Pastaio étteremben vacsorázott Beverly Hillsben. Az étterem a mennyei rizottójáról híres, a divattervező azonban mindössze natúr salátaleveleket rendelt! "Mi csak annyit láttunk, hogy egy tányér rukkolát evett, öntet nélkül" - vallotta egy szemtanú a US magazinnak. Az étterem egyik dolgozója szerint ez nem az első eset volt, mert Victoria rendszeresen jár oda, és szinte minden alkalommal csakis rukkolát eszik. Nem is csoda, ha ettől nem hízik meg, de arra azért kíváncsiak lennénk, hogy ilyen étrend mellett honnan van energiája a munkájára és négy gyermekére?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.