Keresztes Ildikó kiszáll az X-Faktorból?

X-Faktor házasság válság mentor kiszállás Keresztes Ildikó utód RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu információi szerint Keresztes Ildikó nélkül folytatódhat az RTL Klub tehetségkutatója ősszel. Állítólag már a lehetséges utódját keresik.

Az elmúlt hónapok viharai alaposan megviselték az X-Faktor mentorát - értesült a Life.hu. Keresztes Ildikó szakítása, és a tény, hogy férje, Kicska László már egy más, ráadásul jóval fiatalabb lány oldalán keresi a boldogságot, egyelőre megemészthetetlen ténynek bizonyulnak az énekesnőnél. Egy RTL Klubhoz közeli forrásunk szerint a produkció munkatársai már azt is tudni vélik, hogy a jelenlegi helyzet alapján Keresztes Ildi nélkül startolhat el ősszel az X-Faktor harmadik epizódja.

rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence
rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence


A műsor egyik, időnként a képernyőn is felbukkanó munkatársa azt mesélte, Keresztes idegei felmondták a szolgálatot, és már szóba került olyan énekesnő is az esetleges utódjaként, aki örömmel mondana igent, ha rá esne a választása a csatornának - mondta a Life.hu-nak egy neve elhallgatását kérő informátor, aki heti rendszerességgel, évek óta találkozgat és beszél néhány érintettel.

Miután tavaly ősszel kirobbant a botrány, Keresztes és férje, Kicska hetekig nem nyilatkozott házasságuk megromlásáról. Majd a hallgatást megtörve a mentor azt mondta, válásról szó sincs. Férje ugyanakkor egy másik fórumon azt is felhozta példáként, hogy évtizedeken át élt Keresztes árnyékában. Mindenesetre tény, alig egy hete már arról szóltak a hírek, az énekesnő levette a jegygyűrűjét is, azaz a jelek szerint beletörődött, hogy véget ért a nagy szerelem.

Természetesen őt is megkerestük a birtokunkba jutott új hírekkel kapcsolatban. Ildikó Erdélyben fogadta a hívásunkat és egy kedélyes beszélgetést követően csak annyit közölt, ebben az ügyben nem kíván nyilatkozni. Csakúgy, mint a csatorna sajtóosztálya. Ott azt a választ kaptuk, egyelőre a Csillag születik van náluk terítéken. Ugyanakkor az sem titok, hogy egy induló produkció, jelen esetben az X-Faktor harmadik szériája esetén csak néhány hónappal az indulás előtt ülnek asztalhoz az esetleges szereplőkkel tárgyalni.

GYLF

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.