Lebukott! Táncoslánnyal jött össze a Megasztár énekese?

Bihal Roland döntősök rajongótábor táncoslány Megasztár 6 kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hétről hétre javul a teljesítménye, a női rajongóinak száma pedig megsokszorozódott. A Life.hu azonban tudja: Bihal Roland az egyik táncoslánnyal jött össze.

Seal Kiss from the Rose című számával talán eddigi legjobb teljesítményét nyújtotta Bihal Roland a Megasztár színpadán, igaz, a zsűritől ezúttal is kapott negatív kritikát. Azt azonban bárki nyomon követheti az interneten, hogy női rajongóinak a tábora hétről hétre gyarapszik.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu


Lehet, most sokan lesznek majd csalódottak, hiszen a Life.hu megtudta, a régóta magányos kecskeméti énekes az elmúlt hetekben összemelegedett a műsor egyik gyönyörű táncoslányával. Igaz, az interjúnk elején erre még nem kérdeztünk rá. "Még mindig nem hoztam a maximumot, de nagy bennem a megfelelési kényszer. És ismét kaptam negatív kritikát, igaz, szinte mindenki, hiszen valószínűleg ezzel tudnak minket motiválni a folytatásra" - magyarázta Roli.

"A húsvét miatt hazajöttem a szüleimhez, és itt tapasztaltam igazán, hogy tényleg egyre több lány ír és lelkesít. A műsor elején Balázs volt a legszerethetőbb fiú, én pedig szinte a nulláról indultam. Talán most a műsornak köszönhetően megtalálom majd az igazit. Fél éve vagyok egyedülálló. Ideálom? Talán csak annyi, hogy ne használjon ki. És nagyon szeretem a szép szemeket" - magyarázta, majd munkatársunk határozott kérdésére hatalmas nevetésben tört ki és magyarázkodás helyett további részletekkel szolgált: "Tímea?" Szuper lány!" - mosolygott. "Való igaz, egyre többet beszélgetünk, ismerkedünk és meglátjuk, mit hoz majd a jövő" - tette hozzá Roland, aki egyébként pénteken már másodszor léphetett színpadra kedvesével.


A táncoslány egyébként két évvel idősebb, mint az énekes, de - mint mondja - ez nem lehet akadály. A vörös, feltűnően csinos lány szemei pedig minden kétségek kizáróan megfelelhetnek Roli elképzeléseinek.

GYLF


Túl erős volt a poén, kirúgták a Csillag születik szókimondó zsűritagjáthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120408-tul-eros-volt-a-poen-kirugtak-a-csillag-szuletik-szokimondo.htmlFura döbbenet, erotika és förtelmes előadások - Még a zsűri is összeszólalkozotthttp://www.life.hu/legykepben/20120407-csillag-szuletik-fura-dobbenet-erotika-es-fortelmes-eloadasok-meg.htmlKeresztes Ildikó kiszáll az X-Faktorból?http://www.life.hu/legykepben/20120407-keresztes-ildiko-utodjat-keresi-az-rtl-klub-kiszall-az-xfaktorbol.htmlKullai Timi esett ki a Megasztárbólhttp://www.life.hu/legykepben/20120407-kullai-timi-esett-ki-a-megasztarbol.htmlEzért ilyen sovány Victoria Beckham - Végre kiderült, mit eszik a világsztárhttp://www.life.hu/legykepben/20120407-ettol-ilyen-sovany-victoria-beckham-vegre-kiderult-mit-eszik.htmlIgazán bájos a gyönyörű színésznő pár hónapos kislányahttp://www.life.hu/legykepben/20120327-igazan-bajos-a-gyonyoru-szineszno-denise-richards-par-honapos-kislanya.htmlEgy nő hagyta helyben! Eltűnt a szeme, úgy megverték a világhírű zenészthttp://www.life.hu/tested-lelked/20120405-eltunt-a-szeme-ugy-megvertek-a-vilaghiru-zeneszt.htmlMár csak hetei vannak hátra Damu Rolandnakhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120407-elkuldtek-damu-roland-behivojat.htmlVálik a csodás hangú magyar operaénekeshttp://www.life.hu/tested-lelked/20120407-veget-ert-miklosa-erika-hazassaga.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.