Túl erős volt a poén, kirúgták a Csillag születik szókimondó zsűritagját

2012.04.08. 13:03

A Csillag születik című műsor szigorú zsűritagja, Puzsér Róbert korábban a Budapest TV-nél dolgozott, ahol a Na, mi újság? című egyik adása után szembe kellett néznie az ORTT vizsgálatával is. Maradnia sem kellett sokáig a csatornánál.

"Abban a műsorban 'médiahekkerként' tevékenykedtünk. Az volt a célunk, hogy egy kellően görbe tükröt tartsunk a médiában fellelhető bizonyos műsortípusok vagy éppen politikai karakterek elé" - mesélte a zsűritag az Új Ásznak. "Úgy tettünk, mintha egy magát komolyan vevő műsor lennénk, miközben a kvalifikált néző azonnal láthatta, hogy nagyon nem vagyunk azok."

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Volt, hogy pénzvallást alapítottak, máskor levegőt akartak árulni magáncégeknek, ám nem ez verte ki a biztosítékot igazán, hanem az, amikor az egyik adásban kiégett médiapatkányokként osztották az észt. Ezután az ORTT vizsgálatot indított a műsorral kapcsolatban, Robiékat pedig kirúgták a csatornától. Sok néző ráadásul el is hitte, amit látott, nekik köszönhetően számos feljelentés is érkezett. Puzséréknak szerencséjük volt, mivel az ORTT végül felmentette őket, a Csillag születik zsűritagja így megúszta "csupán" azzal, hogy kereshetett másik állást.

A Puzsér Róberttel készült interjúnkat teljes terjdelmében kedden olvashatod majd a Life.hu-n! Az interjúból itt olvashatsz részletet.Meghökkentő produkció sokkolta a Csillag születik zsűritagjaithttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120331-csillag-szuletik-a-valogatas-2012.html Levágta az ujját a Csillag születik sztárjahttp://www.life.hu/tested-lelked/20120329-megvagta-magat-a-csillag-szuletik-sztarja-juhasz-marci.html Sokkoló produkció a Csillag születikbenhttp://www.life.hu/legykepben/20120324-csillag-szuletik-masodik-valogato.html Abszolút győztes lett a Csillag születikhttp://www.life.hu/legykepben/20120319-nezettsegi-adatok-2012-marcius-16-17-abszolut-gyoztes-lett-a.html
Puzsér RóbertfelmondásCsillag születik