23 év házasság után derült ki, hogy a színész és a felesége rokonok

sztárpár házasság Kevin Bacon Kyra Sedgwick Rokonok színészek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kevin Bacon és Kyra Sedgwick több mint húsz éve házasok és két gyermek boldog szülei. Hollywoodi párokhoz képest ritka ez a kitartás, de most kiderült, ők sem tudnak mindent egymásról.

A PBS show-ja, a Finding Your Roots című műsor egy újabb meglepetéssel szolgált nézőinek. Legutóbb Tom Hanks nejének összeomlásáról számolt be mindenki, miután a családi gyökereket megvizsgálták. Most Kevin Bacont és Kyra Sedgwicket pécézték ki maguknak a műsor készítői.


Tudj meg minden fontosat már a hírfolyamodból! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


Világsztárral randizik a csinos valóságshow-sztárhttp://www.life.hu/legykepben/20120406-vilagsztarral-randizik-a-csinos-valosagshow-sztar-kanye-west-kim-kardashiannal.htmlLebukott! Táncoslánnyal jött össze a Megasztár énekese?http://www.life.hu/legykepben/20120408-bihal-roland-egy-tancoslannyal-jott-ossze-a-megasztar-dontos-enekese.htmlTúl erős volt a poén, kirúgták a Csillag születik szókimondó zsűritagjáthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120408-tul-eros-volt-a-poen-kirugtak-a-csillag-szuletik-szokimondo.htmlFura döbbenet, erotika és förtelmes előadások - Még a zsűri is összeszólalkozotthttp://www.life.hu/legykepben/20120407-csillag-szuletik-fura-dobbenet-erotika-es-fortelmes-eloadasok-meg.htmlKeresztes Ildikó kiszáll az X-Faktorból?http://www.life.hu/legykepben/20120407-keresztes-ildiko-utodjat-keresi-az-rtl-klub-kiszall-az-xfaktorbol.htmlEzért ilyen sovány Victoria Beckham - Végre kiderült, mit eszik a világsztárhttp://www.life.hu/legykepben/20120407-ettol-ilyen-sovany-victoria-beckham-vegre-kiderult-mit-eszik.htmlCsalódtunk benne! Botrányhőssel kavar az Alkonyat sztárjahttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120406-csalodtunk-benne-botranyhossel-kavar-az-alkonyat-sztarja-robert-pattinson.htmlSzándékosan csúfítja el magát a szép színésznő?http://www.life.hu/legytrendi/20120406-szandekosan-csufitja-el-magat-a-szep-szineszno-keira-knightley.htmlHúsvéti útravaló Müller Pétertőlhttp://www.life.hu/sztarszerzok/20120404-utravalo-husvetra-muller-petertol.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.