Úgy tűnik, nem ússza meg a börtönt: szemtanú vallott a botrányos sztár ellen

Lindsay Lohan színésznő balhé próbaidő verekedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bajban van a próbaidős Lindsay Lohan: a sztár a napokban állítólag összeverekedett egy másik hölggyel, és hiába is tagadta az esetet, most előkerült egy szemtanú, aki újra rács mögé juttathatja őt.

Már csak fél év van hátra Lindsay Lohan próbaidejéből, de még így sem tud nyugton maradni a botrányos színésznő. Húsvéthétfőn Lohan állítólag tettlegességig fajuló összetűzésbe került egy másik hölggyel egy Los Angeles-i szállodában - írja a Bors. Eddig úgy tűnt, nem verik nagy dobra, így pedig megússza a dolgot, a napokban azonban előkerült egy szemtanú, aki azt állítja, mindent látott.

AFP
AFP


A megvert nő feljelentést tett a rendőrségen, azonban Lohan tagadta, hogy az adott időpontban a helyszínen járt volna. Az esetet nehezíti, hogy még nincsenek olyan képek, melyek bizonyítanák, hogy Lohan a tetthelyen tartózkodott, így viszont kulcsfontosságú a szemtanú vallomása.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.