Május elején börtönbe kell vonulnia a VV5 sztárjának - Ha nem fizet

Való Világ 5 büntetés idézés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Börtön várhat Alekoszra, aki a rendőrség szerint az utóbbi időben több szabálysértést is elkövetett, ráadásul egy intézkedés során ellenszegült a rendőrnek is. A VV5 nyertesét május 3-ra idézték be - bár Alekoszt váratlanul érte a dolog, kijelentette: inkább a börtön, mintsem még több pénzt fizessen.

"Két hét alatt négyszer büntettek meg ugyanazok a rendőrök Érd belterületén" - mesélte a görög hős a Stop.hu-nak. "Először irányjelző-használat elmulasztása miatt nyúlhattam bele a pénztárcámba, majd nem volt bekötve a biztonsági övem, pár nap múlva 50 helyett 60 kilométer per órával haladtam, illetve a legutóbbi alkalommal továbbhajtottam a stoptáblánál. Összesen 50 ezer forintomba kerültek az eddigi szabálytalanságaim."

Fotó: TV2
Fotó: TV2

Ahogy azt a lapnak elmesélte, a napokban kapott egy idézést, melyen az állt: az intézkedés során ellenszegült, emiatt be kell fáradnia a kapitányságra. "Nekem egyáltalán nem mondták a helyszínen, hogy szándékukban állna feljelenteniük. Nem gondoltam, hogy a bíróságon kívül lesz folytatása a dolgoknak. Akkor személyesen feltettem egy olyan kérdést a biztosuraknak, hogy nincs-e esetleg jobb dolguk annál, mint hogy engem büntetgetnek folyamatosan, hiszen történnek bűncselekmények is a városban. A beszólásomért is feljelentettek, tízezer forintomba került. Nem tudok mit tenni, május 3-án bemegyek a rendőrségre, végighallgatom őket, de fizetni biztosan nem fogok többet!" - jelentette ki Alekosz, aki azt állítja, minden csekket befizetett, tartozása nincs, ha pedig újabb pénzbírságra ítélik, inkább leüli azt.

Tipp! Sztárok, akik a sitten végezték! Kattints a galériáért!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.