A tehetségkutató zsűritagja felszedte az ifjú énekesnőt

Simon Cowell párkapcsolat Dannii Minogue szerelem tehetségkutató
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Simon Cowell még az X-Factorban szeretett bele Dannii Minogue-ba, a románc nem tartott sokáig, de most lelepleződött.

Hamarosan megjelenik a kíméletlen tehetségkutató ítész könyve, amiben leleplezi a gyönyörű énekesnőhöz fűződő viszonyát. A producer még az X-Factor idején szeretett bele Danniibe. Kapcsolatuk akkaor mélyült el, amikor a ifjú tehetség épp válófélben volt.

Northfoto
Northfoto

"A közelében úgy viselkedtem, mint egy szerelmes kamasz. Nincs olyan férfi a világon, aki ne látná vonzónak Danniit" - emlékezett vissza a titkos viszonyra az 52 éves Cowell. A románc azonban hamarosan kifulladt, mert az anyaságra vágyó énekesnő rájött, hogy Cowell komolytalan, és csupán játékszernek tartja.

Tipp! Exkluzív képek a kíméletlen kritikusról! Kattints a galériáért!



Felnyársalták Nagy Feróthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120416-nyarsra-huztak-nagy-ferot-roast-jakso-laszlo.htmlBörtönt kaphat Liptai Claudia támadójahttp://www.life.hu/legykepben/20120413-bortont-kaphat-liptai-claudia-tamadoja-aki-megverte-kedveset-b-petertlifehu.html"Azt írták, befejezik, amit Damu nem tudott" - Palácsik Tímea exkluzív interjút adotthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120414-azt-irtak-befejezik-amit-damu-nem-tudott-palacsik-timea.htmlCsillag születik: Íme, a 12 legjobb, aki a döntőbe jutotthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120414-csillag-szuletik-ok-a-tovabbjutok-kovesd-eloben.htmlÚjabb részletek a VV-ügyben: Veronika nem mondott igazat? - A rendőrség válaszahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120414-ujabb-reszletek-a-vvugyben-veronika-nem-mondott-igazat.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.