Hatan állítják: Palácsik bántalmazta, és meg akarta veretni Damut!

Damu Roland megverés fenyegetés színész erőszak börtön vallomás Palácsik Tímea tanú
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megdöbbentő hír jutott a Life.hu birtokába: fél tucat ember állítólag kamerák előtt mesélt arról, hogy Palácsik Tímea olykor bántotta Damu Rolandot, és meg is akarta veretni.

A Life.hu információi szerint hatan is kamera elé ültek, hogy Damu Roland védelmében arról meséljenek, ők hogyan látták a jogerősen négy és fél év börtönre ítélt egykori színész és volt menyasszonya, Palácsik Tímea viszonyát.

MTI/Szigetváry Zsolt
MTI/Szigetváry Zsolt

A tanúk közül információink szerint hárman vállalták az arcukat, hárman azonban nem. Úgy tudjuk, hogy a megszólalók összességében arról nyilatkoztak, állítólag Palácsik Tímea egy alkalommal egy kigyúrt férfit "bízott meg", hogy lássa el Damu baját, ugyanakkor a szemük láttára többször is bántotta a férfit. Állításuk szerint még a nyílt utcán is. Úgy tudjuk, a hat személy egy költöztetés során volt szem- és fültanúja egy atrocitásnak. Tímea útját ugyanis egy alkalommal kiadta a volt színész, és a szemük láttára ütötte, verte és rúgta Damut, miközben állítólag meg is fenyegette őt: tönkreteszi. A lány a költöztetőket akarta azzal is megbízni, hogy "intézzék el" a volt párját. Információink szerint a hat személy a saját ügyvédjénél jelentkezett a közelmúltban, hogy ez a történet napvilágra kerülhessen.

Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy alig kilenc nappal azelőtt, hogy Damunak jogerősen is börtönbe kell vonulnia, mi célja van a hat nyilatkozónak azzal, hogy az eddigi hallgatásukat megtörve most mégis a nyilvánosságot választották. Ráadásul mindezt úgy, hogy ezekben az ügyekben tudtunkkal semmilyen eljárás nem zajlik. Egyes információk szerint ugyanakkor ezeket a videókat a Kúriához is el szeretnék juttatni, ahol majd arról hivatottak dönteni, történhetett-e eljárási hiba Damu büntetőperében. Azt, hogy a most felbukkant tanúk állításainak mi köze lehet Damu nemi erőszakkal és súlyos testi sértéssel kapcsolatos ügyéhez, egyelőre rejtély.

Természetesen szerettük volna megkérdezni az érintetteket is az ügyben. Palácsik Tímea ügyvédje csak annyit közölt, nem kívánja kommentálni az információinkat. Dr. Ruttner György megkeresésünkre készségesen meghallgatta az információinkat, de nem erősítette meg, és nem is cáfolta, csak annyit közölt: egyelőre nem kíván nyilatkozni az ügyben.

GYLF

Tipp! Így tölti szabadidejét a gyönyörű énekesnő. Kattints a galériáért!



Rihanna alig viselt valamit a legutóbbi bulibanhttp://www.life.hu/legykepben/20120417-botranyos-rihanna-szinte-meztelenul-partizott.htmlElőállították VV Cristofelt a rendőrségen!http://www.life.hu/legykepben/20120416-eloallitottak-vv-cristofelt-a-rendorsegen-veronika-bantalmazasa-miatt.htmlMegvan a dátum! Úgy néz ki, Damu nem ússza meg a börtönthttp://www.life.hu/legykepben/20120416-damu-roland-aprilis-26an-vonul-bortonbe-lifehu-exkluziv.htmlMájus elején börtönbe kell vonulnia a VV5 sztárjának - Ha nem fizethttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120416-majus-elejen-bortonbe-kell-vonulnia-a-vv5-sztarjanak-meg.htmlBörtönt kaphat Liptai Claudia támadójahttp://www.life.hu/legykepben/20120413-bortont-kaphat-liptai-claudia-tamadoja-aki-megverte-kedveset-b-petertlifehu.html"Azt írták, befejezik, amit Damu nem tudott" - Palácsik Tímea exkluzív interjút adotthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120414-azt-irtak-befejezik-amit-damu-nem-tudott-palacsik-timea.htmlCsillag születik: Íme, a 12 legjobb, aki a döntőbe jutotthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120414-csillag-szuletik-ok-a-tovabbjutok-kovesd-eloben.htmlÚjabb részletek a VV-ügyben: Veronika nem mondott igazat? - A rendőrség válaszahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120414-ujabb-reszletek-a-vvugyben-veronika-nem-mondott-igazat.htmlÚgy tűnik, nem ússza meg a börtönt: szemtanú vallott a botrányos sztár ellenhttp://www.life.hu/legykepben/20120413-egy-not-vert-meg-lindsay-lohan.htmlAgyrázkódása lett VV Veronikának, akit megvert egykori szerelme - videóhttp://www.life.hu/legykepben/20120413-agyrazkodasa-lett-vv-veronikanak-elhagyta-a-korhazat-lifehu-exkluziv.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.