VV Cristofel újra a rendőrségen - Exkluzív videó!

pofon rendőrségi feljelentés Való Világ 5 kihallgatás verekedés ügyvéd VV Veronika VV Cristofel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sztárügyvédet bízott meg VV Cristofel, hogy felvegye a kesztyűt volt párja, Veronika ellen. A kubai csődörnek a rendőrségre is vissza kellett mennie.

VV Cristofel belátta, az általa korábban talán jelentéktelennek tartott pofozkodás ezúttal már komoly rendőrségi ügy lett.

Forrás: Life.hu
Forrás: Life.hu


A kubai macsót a hétvégén már be is vitték a VIII. kerületi rendőrkapitányságra, és ismertették vele, mivel gyanúsítják, Cristofel azonban nem tett vallomást. A legfrissebb híreink szerint a ValóVilág egykori játékosát súlyos testi sértéssel gyanúsították meg, erről azonban egyelőre nem kívánt nyilatkozni. Ügyvédje, dr. Berényi András azonban a Life.hu kamerája előtt válaszolt kérdéseinkre az üggyel kapcsolatban.


Miután Cristofel alá is írta az ügyvédi megbízást, jogi képviselője kérésére és tanácsára a VIII. kerületi kapitányságra vezetett az első útja, hogy a kihallgatásáról szóló jegyzőkönyvének a másolatát kikérje, és átadja ügyvédjének. Vallomást is csak ezek ismeretében, a közeljövőben kívánnak tenni. VV Veronikát hiába kerestük telefonon, továbbra sem vette fel a készülékét. De, mint ahogyan arról elsőként a Life.hu beszámolt, a kórházból kiszivárgó információk szerint kizárólag agyrázkódása lett az állítólagos megverését követően, külséreli nyomokat nem találtak.

GYLF

Tudj meg minden fontosat már a hírfolyamodból! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.