börtönbüntetés Damu Roland rendőrség erőszakos cselekedet dr. Ruttner György pszichiátria szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Három napja állítólag szakított menyasszonyával Damu Roland - nyilatkozta a Life.hu-nak a színész unokatestvére.

Bombaként robbant a hír csütörtökön délelőtt, hogy Damu Rolandot bilincsben vitték be a rendőrök, hogy megkezdje jogerős börtönbüntetését. Még a családtagok sem ocsúdtak fel, és a jelek szerint máris itt az újabb megdöbbentő fordulat az ügyben. A Life.hu egyedüliként kísérhette el Damu Roland unokatestvérét abba a hotelbe, ahol a színész volt menyasszonyával lakott hónapokon át. Igen, volt menyasszonyával, hiszen rokona elmondása szerint három napja a színész szakított Jucikával. Sőt, az utóbbi napokban már nem kívánatos vendég volt a kórházban sem, hiszen gyakran felidegesítette Damut. Vasárnap óta így sem ő, sem az édesanyja nem látogatta a nagybeteg színészt.

Fotó: Magócsi Márton [origo]
Fotó: Magócsi Márton [origo]

Zita, a színész unokatestvére miután csütörtökön délután Damu holmijait, köztük a mobiltelefonját elhozta a kórházból - állítólag a színész ügyvédjének megbízásából - Damu ruháiért sietett a szállodába lányával, ahová mi is elkísérhettük. A zuglói hotel recepciósa azonban annyit közölt velük, hogy nem engedhet fel senkit a szobába, hiszen nem ismeri őket. Így kénytelenek voltak megvárni Damu volt menyasszonyának édesanyját, aki bő fél óra elteltével meg is jelent a helyszínen. Az idős asszony csak annyit közölt, hogy ő semmilyen ruhát nem ad oda a rokonoknak, sőt, Roland telefonjára is igényt tart. Damu kedvesének édesanyja tíz percen át beszélt telefonon a színész édesapjával is, akit arról győzködött, hogy lányával továbbra is egy párt alkot Roland, és "összetartoznak". Pedig érezhető volt, hogy az édesapa is az ellenkezőjét tudhatja. Jucika édesanyja azt is kikötötte, Damu szinkronból keresett jövedelme miatt se aggódjanak, majd ő intézkedik, és határozottan elkérte a telefont az unokatestvértől, Zitától, ezután sietve távozott. Kérdésünkre csak annyit közölt, nem kíván nyilatkozni.

Tudj meg minden fontosat már a hírfolyamodból! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!








Ha valóban igaz a hír, hogy Damu napokkal ezelőtt szakított volt menyasszonyával, akkor a független jogász szerint ez esetben a lány édesanyjának nem lett volna joga magával vinni a színész mobiltelefonját. Sőt, nagy valószínűséggel a személyes holmijait is át kellett volna adniuk a rokonoknak. "Mindenképpen felmerülhet a lopás bűncselekmény gyanúja" - mondta határozottan dr. Berényi András. Hogy rendeződnek-e a viszonyok Damu volt menyasszonya és a család között? Az valószínűleg csak a jövőben derül majd ki. Mindenesetre Damu bőröndjei üresen érkeztek meg a családhoz.

Győrik L. Ferenc


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.