Új ruha pénzvisszafizetési garanciával? - Tavaszi gardróbfrissítés az ALDI-val bőrbarát ruhaneműkkel

Aldi vásárlás PR cikk ruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tavasszal is megéri benézni az ALDI-üzletekbe, hiszen a gyerekpólótól a nyári topig számos elemmel bővítheted saját vagy családod ruhatárát. Az áruházlánc által országszerte 78 üzletben kínált ruhaneműk kényelmesek, kellemes tapintásúak, és a kedvező árakhoz kettős garanciát is kínál az ALDI.

Az ALDI üzleteiben ugyanis szinte valamennyi ruhaneműn és textilárun megtalálod az Oeko-Tex® logót. Ezt az egységes vizsgálati és tanúsítási rendszert az Osztrák Textil-Kutatóintézet (ÖTI), a Svájci Textilipari Kutatóintézet és a német Hohenstein Kutatóintézet hozta létre 1992-ben azzal a céllal, hogy a vásárlók számára megbízható védjegyet, a textil- és ruhagyártók részére pedig az ártalmas anyagok megítéléséhez egységes biztonsági mértékrendszert hozzanak létre.

Az ezzel a logóval ellátott textileket laboratóriumokban a törvényi előírásokon felül számos paraméterre kiterjedően vizsgálják meg, s csak azok a termékek kaphatják meg a jelölést, amelyek gyártása során nem használtak fel a ruha viselőjére ártalmas festékeket, kemikáliákat. Az intézetek évente újraértékelik a vegyi anyagok határértékeit és a minősítés elnyeréséhez szükséges kritériumokat. Jelenleg 90-nél is több ország közel 10 000 textil- és ruhagyártója rendelkezik az Oeko Tex® Standard 100 tanúsítvánnyal.

Persze könnyen előfordul, hogy egy termék csak az üzletben nyeri el a tetszésünket. Erre megoldás az ALDI pénzvisszafizetési garanciája, hiszen a 12 500 forintnál olcsóbb termékeket korlátlan ideig visszavásárolja a cég, míg az ennél drágább áruk esetében az áruházlánc 2 hónapon belül téríti vissza a termék árát. Győződj meg személyesen az ALDI-minőségről, és dobd fel ruhatáradat néhány trendi darabbal - most kockázatmentesen az ALDI-val!

További információ ITT!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.