Csillag születik: Kővári Máté Puzséron élcelődött, nem úszta meg - Íme, a Csillag Születik két kieső

Puzsér Róbert Latin Carneval kieső Kővári Máté Csillag születik
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legjobb tizenkét kiscsillag a zsűrit már lenyűgözte. Az első élő adás során a versenyzőknek már a nézők szavazataiért is meg kellett küzdeniük, akik végül a humorista Kővári Mátét és a táncos lábú Latin Carneval csapatot ítélték a legkevésbé szimpatikusnak.

A bemelegítő színpadi show után, ahol sikerült az összes versenyzőt egy dalba összezsúfolni, a Latin Carneval lépett elsőként színpadra. Ezúttal is látványos, profi produkciót láthattunk tőlük, ami jól megalapozta az este hangulatát. Az együttes Pokorny Lia szerint is megérdemelte a tapsot, az apró pontatlanságok ellenére. Puzsér Róbert fanyalgása annyira megszokott már, hogy lassan említésre sem érdemes, a csapat összesen 20 pontot kapott a zsűritől.

Másodikként Molnár József és Vízi Imre produkcióját hallgathattuk meg, a zenei vonalra nem panaszkodhattunk, de az éneklés kicsit feszültebbre sikerült a kelleténél. A jókedvű produkció az ítészeket is lenyűgözte, egy kivétellel persze, és ez 25 pontra volt elég.

Puzsér Róbert megdícsérte (!) Szirota Jennifert, aki ezúttal romantikusra vette a figurát. A szenvedélyes Whitney Houston dal megdobogtatta nemcsak a közönség, hanem a zsűri szívét is. Hajós András kicsit izomszagúnak tartotta az előadást, ami 30 pontot hozott az X-faktort is megjárt énekesnőnek.

Tipp! Így tölti szabadidejét a gyönyörű énekesnő. Kattints a galériáért!


Némi reklám után a The Immigrants vette birtokba a színpadot. A három fiatal srác hozta a megszokott kamaszos lendületet, bár Hajós a rosszfiúságot azért kicsit hiányolta belőlük. A saját szerzemény 25 pontot hozott a bandának.

Kővári Máté csempészett aztán némi nevetést a stúdióba, talán mert még Puzsér Róberten is mert élcelődni. A poénok nem mindig ültek, a gyakorlottság talán több sikert hoz majd Máténak, és nem a meztelen nagymamáját találja majd a legviccesebbnek. Puzsér szerint Hofi Géza szükséges a fejlődéshez, Pokorny Lia viszont az önbizalmat hiányolta. A fiú 18 pontot komédiázott össze, meglátjuk, ez mire lesz elég.

A Prügyi duó egyik tagja, Dósa Krisztián nemrég még kórházban volt igen erős hasi fájdalmakkal, az apró hangi pontatlanságok talán ennek voltak köszönhetők. Charlie dalát hangulatosan adták elő, bár lehetett volna átütőbben is. Hernádi Judit nagyon dicsérte a fiúkat, akik Liát is megrendítették, míg a zsűri férfi fele vitába bonyolódott - de közben 25 pontot azért odaítéltek a duónak.

Ismét nagyot alkotott egyedi stílusában az In Diretta együttes, jókedvre derítve a lassan fáradó közönséget. Táncra ugyan nem perdültek az emberek, de állva tapsoltak, és a zsűri sem sokat tudott felhozni a zenekar ellen. Pokorny Lia tanácsa szerint azért jól tennék, ha időnként meglepnék magukat és a közönséget is. 28 pontot szereztek.

Tipp! Csinos plus-size modellből csontsovány domina lett. Kattints a galériáért!


Juhász Marci folytatta a sort, aki gitáron kísérte magát az Akkor szép az erdő című népdalt énekelve. Juci a benne rejlő düh megfelelő irányítását javasolta a szenvedélyes fiúnak, aki különben jó kritikákat kapott a 26 pont mellé. Már várjuk a dal Hajós-féle improvizatív átiratát.

Újabb táncos produkcióval emelte fel lassan lekonyuló fejünket a QuantumXXL, bár az előadás időnként inkább egy felturbózott testnevelés órának hatott. Az összes (!) zsűritagtól hatalmas dicséretet kaptak a fiúk, és összesen 33 pontot, amivel a zsűri listájának élére ugrottak.

A vallásos fiatal lány, Negyela Bernadett következett Katy Perry Teenage dream című dalával a reklámblokk után, és fiatalos előadásával ismét sikert aratott. Lia szerint fehér gyöngyökként záporoznak a hangok Betti szájából, Puzsér viszont pont a tinisztárrá válástól óvta őt. Betti végül 25 pontot kapott.

Plazma rap előadása ezúttal nem egyetlen hosszú sípszóból állt, köszönhetően az élő show-nak és a - saját bevallása szerint - hivatásos gettócsillag néminemű disztingváltságának. Nemcsak a "verebek reccsennek" a fiútól, hanem az ítészek is, akik a provokatív szövegből a fájdalmat és a dühöt hiányolták, majd 24 pontot adtak.

Végül, de egyáltalán nem utolsósorban, Mészáros János Elek lépett fel a Bánk bán című opera híres áriájával. Ezúttal sem a műsorvezetők, sem Lia nem kereste a zsebkendőt, de a közönség állva tapsolta meg az énekest. A zsűri János tisztaságát, tartását és hangját méltatta, és 30 ponttal jutalmazta.

Míg a nézők szavazataira vártunk, a tavalyi győztes, László Attila meglepetés produkcióját hallgathattuk meg. A fiú jócskán megnőtt, és első saját dalát adta elő - ami mi másról is szólhatott volna, mint az átélt sikerről.

Ebben a szériában a zsűri és a nézők döntése együtt hozza a végső sorrendet, és az összesített lista két utolsó tagja búcsúzik a műsortól. A zsűri által adott pontszámok alapján az utolsó két helyen Kővári Máté és a Latin Carneval állt, a nézők szavazatai pedig nem igazán változtattak a sorrenden, így végül ők búcsúztak a versenytől. A jó darabig ölelkező továbbjutók pedig kezdhetnek lázasan készülődni a jövő heti adásra.

Tipp! Újabb tehetség búcsúzott a Megasztártól. Kattints a galériáért!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.