műsorvezető zsarolás sportoló Majka ítélet Kótai Mihály felmentés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy éves tortúra után ma jogerős ítélet született: a zsarolás és önbíráskodással vádolt Majkáékat felmentette a bíróság. A harc azonban még folytatódik.

Majka és Kótai Mihály évekkel ezelőtt adott kölcsön milliókat Sz. Gábornak, de a vállalkozó által ajánlott "nagy üzletből" nem lett semmi. Sőt, azóta Majkáék a pénzüket sem látták viszont. Ennek ellenére a férfi jelentette fel őket, mondván többször is megfenyegették, és bántalmazták is. A bíróságon azonban ezt már nem tudta bizonyítani.

Fotó: TV2
Fotó: TV2


Pénteken jogerősen is pont került az ügy végére. Majkát bűncselekmény hiányában felmentették, Kótai Misit az önbíráskodás vádja alól szintén, igaz, garázdaság vétség elkövetésében bűnösnek mondták ki. Két év próbaidőt kapott, ami egy hivatalos ejnye-bejnyének felel meg.

Majka az elmúlt egy évben számos fórumon hangoztatta, képtelenség, hogy őt fenyegeti a börtönbüntetés, amikor semmit nem követett el. És bár eddig is nyíltan nevetett a vádakon, ezúttal már joggal tehette ezt. "Nagyon örülök, nem is nagyon tudok mást mondani. Végre megszületett az ítélet, és igazságos. Éljen a király!" - mondta kitörő örömmel, de kérdésünkre nem is tudta hirtelen megmagyarázni, kire gondol. "A rágalmazás miatt azonban visszapereltük az illetőt, és a pénzünket is követeljük tőle" - tette hozzá kérdésünkre. A műsorvezető így fellélegezhet, hiszen biztosan nem kell majd börtönbe vonulnia, így láthatja majd kisfia első lépéseit. Ő és anyukája, Dundika is jó egészségnek örvendenek, és elmondása szerint szintén megkönnyebbültek, hogy az eddig vádlott édesapából ezúttal már sértett lett.

GYLF

Tipp! Így tölti szabadidejét a gyönyörű énekesnő. Kattints a galériáért!



Megasztár 6: Nagy Adrinak kellett távoznia a tehetségkutatóbólhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120420-megasztar-6-nagy-adrinak-kellett-tavoznia-a-tehetsegkutatobol.htmlVárosnéző túra után vette át aranylemezét Geszti Péter és a Gringo Sztárhttp://www.life.hu/legykepben/20120420-varosnezo-tura-utan-vette-at-aranylemezet-geszti-peter-es-a.htmlFeleségül kérték a Megasztár gyönyörű énekesnőjét - videóhttp://www.life.hu/legykepben/20120420-megasztar-klubkoncert-radics-gigi-burgess-benji-talan-attila-nagy-adrit.htmlMajka máris magára hagyja családját?http://www.life.hu/legykepben/20120123-majka-maris-magara-hagyja-csaladjat.htmlMajka és Kótai Hajdúnak magyarázkodotthttp://www.life.hu/legykepben/20111010-hajdu-peter-frizbi-cimu-musoraban-meselt-majka-es-kotai-mihaly.htmlBelevaló asszonyok! Ganxsta Zoli és Majka édesanyjukkal vendégeskedett Hajdú Péternélhttp://www.life.hu/anyaskodj/20110906-belevalo-asszonyok-ganxsta-zoli-es-majka-edesanyjukkal-vendegeskedtek-hajdu-peternel.htmlDamu kidobta menyasszonyát - Exkluzív videóhttp://www.life.hu/legykepben/20120419-damu-kidobta-menyasszonyat-es-megloptak-a-szineszt-miutan-elvittek-a.htmlLeszbikus őr fogdosta a szupermodellthttp://www.life.hu/legykepben/20120419-leszbikus-or-fogdosta-a-szupermodellt-bar-refaelit.htmlKomoly fájdalmai vannak a magyar színésznőnekhttp://www.life.hu/legykepben/20120419-komoly-fajdalmai-vannak-a-magyar-szinesznonek-torocsik-marinak.htmlVV Cristofel újra a rendőrségen - Exkluzív videó!http://www.life.hu/legykepben/20120418-vv-cristofel-ujra-a-rendorsegen-sztarugyvedet-bizott-meg-a-veronika.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.