valóságshow Cristofel per műsor sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az RTL Klub jogászai újra hegyezhetik a ceruzájukat: VV Cristofel igent mondott Hajdú Péternek. Szerződése ellenére a TV2-nek nyilatkozott, mint ahogyan VV Veronika is.




RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence
RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

"Egy pofont adtam neki, de ez szerintem minden családban előfordul időnként. Olyan dolgokat nem tettem, amelyek ilyen sérüléseket okozhattak volna neki" - magyarázta Cristofel, aki az eset óta Veronikát még telefonon sem kereste. Helyette most megtették ezt a műsor készítői, VV Veronika pedig készségesen fogadta Hajdú üdvözlését, és hosszú perceken át beszélgetett a műsorvezetővel, majd volt szerelmével, Cristofellel is, aki viccesen, emelt hangon még azt is a szemére vetette: "Te börtönbe akartál küldeni?" Veronika a műsorvezető kérdésére, szereti-e még Cristofelt, néma hallgatással felelt. Állapotáról azonban nem kívánt beszélni.

Cristofel a Life.hu-nak elmondta, hiszi, hogy az RTL Klub nem szankcionálja a konkurenciának adott interjú miatt, és az esetleges pertől is eltekint.

"Már az adás előtt hívtak, hogy szükségük van rám, indulnak majd műsoraik, amelyekben számítanának rám, jól gondoljam meg. Majd a szerződésemben található kötbérre hivatkozva is megpróbáltak hatni rám. Nekem szükségem van most a pénzre, tudják, milyen szegény
családból származom, és csak nem lesz szívük tönkretenni egy egyébként is szegény család életét"
- mondta Cristo.

Exkluzív képek Cristofel otthonából! Kattints a galériáért!



Márpedig a hírek szerint a csatorna perel. Információink szerint Cristofel szerződésében pedig egy ötmilliós összeg szerepel kötbér gyanánt. A jogászoknak így a jelek szerint ismét lesz majd dolga, és csak remélni lehet, Cristofel nem bánja meg azt, hogy egy hirtelen jött, jónak tűnő lehetőség miatt az egész családja életét veszélybe sodorta.

GYFL

Elindult az Ez zsír! fogyókúrás- és
életmódprogramunk!

REGISZTRÁLNI SZERETNÉK!

Csatlakozz hozzánk iWiW-en és Facebookon!



VV Cristofel újra a rendőrségen - Exkluzív videó!http://www.life.hu/legykepben/20120418-vv-cristofel-ujra-a-rendorsegen-sztarugyvedet-bizott-meg-a-veronika.htmlElőállították VV Cristofelt a rendőrségen!http://www.life.hu/legykepben/20120416-eloallitottak-vv-cristofelt-a-rendorsegen-veronika-bantalmazasa-miatt.htmlVV Cristofel részletesen vallott a Life.hu-nak Veronika megveréséről - Exkluzív videó!http://www.life.hu/legykepben/20120413-exkluziv-vv-cristofel-reszletesen-vallott-a-lifehunak-vv-veronika-megvereserol.htmlVV Cristofel brutálisan megverte Veronikát - videóhttp://www.life.hu/legykepben/20120412-valovilag-veronika-kidobta-vv-cristofelt-ez-az-oka-a.htmlVV5: Cristofel be akar törni a villábahttp://www.life.hu/legykepben/20111116-vv5-cristofel-be-akar-torni-a-villaba.htmlVV5: Szex a paplan alatt! Veronika és Cristofel a nézettség miatt bújt ágyba? (18+)http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111105-vv5-szex-a-paplan-alatt-veronika-es-cristofel-a-nezettseg.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.