Pszichológus segítségére számít a Megasztár énekesnője

pszichológus elvált szülők Nagy Adri család Megasztár 6 énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Megasztár 6-ból utoljára távozott Nagy Adri már túltette magát a kiesés kudarcán, de a régebb óta elfojtott szorongásaitól még mindig nem sikerült megszabadulnia, ezért orvoshoz fordul.


Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu


"Most már abszolút jól vagyok, a kiesésem után az első pár nap volt szomorú, mert csalódott voltam. Nemcsak magamnak okoztam csalódást azzal, hogy nem jutottam tovább, hanem a szüleimnek is. Anyukámék elváltak, de mindkettőjükkel jóban vagyok, és persze egymástól függetlenül szerették volna, ha még maradok a műsorban, hiszen minden szülő azt szeretné, ha a gyermeke lenne a legjobb valamiben. Azóta már megvigasztaltam őket, engem pedig a barátaim" - magyarázta immár mosolyogva Adri, akit Bereczki Zoliék annyit zrikáltak elfojtott szorongásai miatt, hogy most úgy döntött, pszichológushoz fordul.

"Próbálok kimászni a skatulyából, ezért minél hamarabb felkeresek egy szakembert, valószínű, hogy egy pszichológust, aki elmondja, mit kell csinálnom, hogy felszabadítsam magamból az elnyomott gátlásokat. Azt hiszem, a mindenki felé való állandó megfelelési kényszert kell leküzdeni magamban, ami az élő adásokban nem teljesen sikerült mindig, pedig a klubkoncerteken már egész felszabadultan szoktam színpadra állni" - mondta a Megasztár énekese.

Adri egyébként egy percig sem vesztegette az idejét az elmúlt néhány napban, hiszen máris komplett szakmai tervei vannak a következő hónapokra. "A karrierem egyengetése a legfontosabb most, és úgy érzem, jó úton haladok. Szerencsére már megtalált egy lemezkiadó is, és hamarosan saját klipet is forgatunk az egyik dalomhoz. A korábbi lemezem stílusától eltérően elhagyom az elektronikus zenei vonalat, mert az nem én voltam igazán" - magyarázta a Life.hu-nak az énekesnő.

Tipp! A nő, aki divatot csinált a mozgásból. Kattints a galériáért!



Elindult az Ez zsír! fogyókúrás- és
életmódprogramunk!

REGISZTRÁLNI SZERETNÉK!

Csatlakozz hozzánk iWiW-en és Facebookon!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.