börtönbüntetés színész Stohl András baleset orvosi szakvélemény egészségi állapot bíróság sérült
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legfrissebb orvosi vélemény szerint már 40 százalékos az eltérés K. Pali bácsi sérült és ép lába között. Kemény idők jöhetnek még Stohlra, akár újabb börtönévek is.

Stohl András büntetőperében az orvosszakértői vélemény szerint öt százalék volt az eltérés K. Pál sérült és a baleset során épen maradt lábának mozgása között. A maradandó fogyatékosságot okozó ittas járművezetés bűntettének vádját így megúszta az RTL Klub sztárja, hiszen ha akkor bebizonyosodik, hogy a baleset legsúlyosabb sérültje maradandó sérüléseket szerzett, feltehetően Stohl még ma is a rácsok mögött töltené a mindennapjait. Egyelőre azonban mégsem lélegezhet fel.

Fotó: Tuba Zoltán [origo]
Fotó: Tuba Zoltán [origo]

A Life.hu megbízható forrásból úgy értesült, hogy K. Pali bácsi állapota az ítélethirdetés óta rohamosan romlott. Az idős bácsi azóta is rendszeresen jár gyógytornára a sérült lábával, de a szakemberek segítsége a jelek szerint nem hoz pozitív változásokat a sérült végtag állapotában. Informátorunk azt is elárulta, hogy amíg nyolc hónappal ezelőtt csak ötszázalékos volt az eltérés a sérült és épen maradt végtagok között, a legfrissebb szakvélemény szerint ez a különbség ma már 40 (!) százalék. A kártérítésért indított perben egy esetlegesen kirendelt új orvosszakértői vélemény dönthet majd Pali bácsi állapotának súlyosságáról, és a friss információink alapján nagy esély van arra: mégiscsak maradandóak az idős bácsi sérülései. Ezért új eljárás is indulhat Stohl ellen.

"Az ügyészség kezdeményezheti ezt, a bíróságnak azonban nincs kötelezettsége ezt megtenni. Amennyiben úgy értékelik, hogy az új bizonyítékok alapján lényegesen súlyosabb büntetést kell kiszabni, akkor új eljárás indulhat, ez pedig akár a mostani ítélet megváltoztatásához is vezethet" - mondta ezzel kapcsolatban dr. Mester Csaba, Pali bácsi ügyvédje, aki biztos abban, hogy akármilyen orvosszakértő is vizsgálja majd meg az ügyfelét, maradandó egészségkárosodást fog megállapítani. Az idős férfi és a balesetben szintén megsérült lánya, Ibolya összesen 12 millió forint kártérítést követel Stohltól. Ebben az eljárásban már azokat a tanúkat is meg fogják majd hallgatni, akik Pali bácsi állapotának jelentős romlását igazolhatják. Csakúgy, mint a gyógykezelését végző szakembereket is.

Stohl András ügyvédjét is szerettük volna megkérdezni, mit szól a tudomásunkra jutott új hírekhez, de egyelőre nem sikerült elérnünk.

Győrik L. Ferenc

Tipp! Levetkőztették a TV2 műsorvezetőjének feleségét. Kattints a galériáért!



Elindult az Ez zsír! fogyókúrás- és
életmódprogramunk!


REGISZTRÁLNI SZERETNÉK!

Csatlakozz hozzánk iWiW-en és Facebookon!





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.