Csillag születik: Negyela Bernadett és a Molnár-Vízi duó a két újabb kieső

tehetségkutató Csillag születik sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A második élő show-ban már csak tíz kiscsillag lépett fel, és számuk az este végére ismét csökkent kettővel. A sírás-rívás ezúttal Negyela Bernadett és a Molnár-Vízi duó távozásának volt köszönhető.

Elsőként a múlt héten legmagasabb pontszámot kapott QuantumXXL együttes lépett színpadra. A léc magasra került, de ők jó robotok módjára ismét megugrották. A futurisztikus hangulatú előadás közben érdemes volt Puzsér arcát is figyelni, teljesen átadta magát az élménynek. A zsűri többi tagja is el volt ragadtatva, ez az odaítélt 35 ponton is látszott.


Lassan Puzsér Róbert lesz a Csillag születik első és egyedüli főszereplője, mert a másodikként fellépő Molnár-Vízi duó is úgy alakította előadását, hogy visszavághasson a morgós ítésznek. Ezúttal egy olyan Zámbó Jimmy dalt adtak elő, amelyet sokan tartanak gagyinak. 22 pontot kaptak.

Mészáros János Elek műsorkezdés előtt kolbász- és szalonnatálakkal járkált körbe, ami először még csak Pokorny Lia teltségérzetéért és fokhagymaszagáért volt felelős. A reklámszünetben azonban a műsorvezetők is rohantak falatozni, így a The Immigrants valószínűleg már disznószagban zenélhetett. A srácok egyre nagyobb sikereket érnek el a fiatal lányoknál, a You're Sexy című dal feldolgozása is biztos hozott még pár könnyűvérű rajongót - és persze 28 pontot a zsűritől. Pokorny Lia szerint végre kijött, aminek ki kellett jönnie.


A sort Juhász Marci folytatta, aki a közelmúltban a jobb munkalehetőségek reményében menyasszonyával Budapestre költözött. Az előadott népdal is részben erről szólt, s bár a "szent őrület" tényleg hiányzott belőle, de a népdalok népszerűsítésére így is megfelelelt. A zsűri érdekes értékelést adott, mely szerint a fiú boldogsága kárára van az előadásnak - és végül 24 pontot kapott.


A múltkori adás után Negyela Bernadett igen kétségbeesve várta a továbbjutást, így énektanárához fordult az újabb bakik elkerülése érdekében. A hangulatos és pontos előadás alatt szinte láttuk magunk előtt az éjjel macit szorongató, félelmekkel küzdő kislányt, aki Betti lelkében is igencsak ott lakik még. Főszereplőnk meglepően gondoskodva óvta Bernadettet attól, hogy az előadott dalban szereplő korai felnőtté válás neki is tönkretegye az életét. A Valahol Európában musicalből a Nem szabad félni című dal 27 pontot hozott a lánynak.

Újabb reklámszünet után az In Diretta együttes szórakoztatta a lelkes közönséget, Jamaica és a nagy magyar valóság közötti különbségről énekelve. A zsűri egyik fele szerint habkönnyű volt az előadás, lehet találgatni, ki fanyalgott ismét, a nyertes dedikált Puzsér-pólót nyer. A most éppen agrár-reaggie-vé kikáltott együttes végül 24 pontot kapott a szórakoztató performanszért.



Plazma mútkor nagyon bejaffázott, mikor utolsóként szólították a továbbjutók közé. A zsűri által eddig hiányolt dühét és fájdalmát most aztán mind összeszedte, és ránk is öntötte egy lírai gettódalban. A zsűri nagyon jól fogadta, primadonnánk ráadásul a legnagyobb költőkhöz hasonlította a dal néhány sorát, melynek címe Egy darab magamból - eredeti nevén Németh Zoltánból, aki ugyan varas sebeket visel magán, de lassan kezd szerethetővé válni. A fiú 30 pontot kapott.


Abbahagyva mások etetését, Mészáros János Elek elénekelte a Sancta Maria áriát a Parasztbecsület című operából. Előadása ismét olyan volt, mint az üdítő tavaszi szél, de hangi bizonytalanságok előfordultak - lehet, hogy csak a szalonna ártott meg -, a zsűri 28 ponttal jutalmazta.


Hernádi Judit szerint versenyt ragyognak a kiscsillagok, ehhez kilencedik előadóként Szirota Jennifer csatlakozott. Hozzá pedig öt táncosfiú, akik azért nem terelték el a figyelmet a néha ugyan levegőt alig kapó, ám kitűnően teljesítő énekesnőről. Tóth Vera Nem kell valaki másé című dala Jennifernek 29 pontot hozott - persze Puzsér Róbert szerint 10-es pontszám csak Jack Nicholsonnak jár a Száll a kakukk fészkére című filmben...

A Prügyi duó szintén fővárosunkkal ismerkedik, de közben szakítottak időt mostani produkciójukra is. Utolsó fellépőként egy Demjén Ferenc dallal andalították el a közönséget. Hernádi Juci szívügye ez a duó, aki dicsérte is őket, majd az ő nyomdokain járt a zsűri többi tagja is, a már meg sem említendő kivétellel - a fiúk 25 pontot kaptak.



A zsűri sorrendjében végül az utolsó helyeken holtversenyben az In Diretta állt Juhász Marcival, utolsóként pedig a Molnár-Vízi duó szurkolhatott a nézői szavazatokért.

Az extra fellépő ma este az alternatív és popkultúra összemosásán ügyködő Soerii & Poolek volt, akik ébren tartották a közönséget az utolsó szavazatok leadásáig. Mikor ez is megtörtént, és összesítették a szavazatokat, elkezdődött a továbbjutók megnevezése.

Ördög Nóri szerint a továbbjutók nevét kicsit olyan érzés kimondani, mint átélni az orgazmust - utolsóként Juhász Marci hozta el neki ezt az örömet. Amely persze távol állt a két kiesőtől, Negyela Bernadettől és a Molnár-Vízi duótól, akik jövő héten már nem bizonyíthatnak. Az élet azonban így is megy tovább, jövő héten is újra izgulhatunk a versenyzőkért.


Elindult az Ez zsír! fogyókúrás- és
életmódprogramunk!


REGISZTRÁLNI SZERETNÉK!

Csatlakozz hozzánk iWiW-en és Facebookon!





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.