párkapcsolat lánykérés producer Andy Vajna Palácsik Tímea sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Andy Vajna és Palácsik Tímea a legszűkebb baráti körének péntek este jelentette be: eljegyezték egymást! Az érintettek egyelőre nem nyilatkoznak.

Péntek este díszes társaságtól volt hangos az egyik budai étterem. Andy Vajna és Palácsik Tímea egy kisebb társasággal érkezett a szórakozóhelyre, ahonnan a Life.hu olvasója jelentette: nem véletlenül gyűlt össze a néhány fiatalból álló csoport. Andy és Timi a háromórás vacsora alatt jelentette be a társaságnak: eljegyezték egymást. Hogy mikor és hogyan? Arról nem kaptunk információkat. Egy biztos, Timi igent mondott a világhírű producernek, hiszen büszkén mutogatta impozáns gyémánt jegygyűrűjét.

Fotó: TV2
Fotó: TV2

Az étterem tulajdonosa, Bodrogi Ádám, Bodrogi Gyulának, a nemzet színészének a fia. Megkeresésünkre készségesen felet a kérdéseinkre.
"Bent voltam, és valóban ők is nálunk jártak egy társasággal, de hogy milyen apropóból, azt nem tudom. Munka közben nem ilyen dolgokra figyel az
ember" - mondta a Life.hu-nak Bodrogi Ádám.

Természetesen az érintetteket is megpróbáltuk elérni, hogy az elsők között gratuláljunk életük talán egyik legszebb és legjelentősebb eseményéhez, de Timi nem kívánt nyilatkozni az ügyben. Andy Vajnát pedig asszisztensén keresztül értük utol, de hasonló eredménnyel zárult a megkeresésünk. Úgy tudjuk, hogy a pár jelenleg éppen úton van. Hogy hová? Ez is titok. De biztosan lesz mit megünnepelniük az elkövetkezendő hosszú hétvégén.


Elindult az Ez zsír! fogyókúrás- és
életmódprogramunk!


REGISZTRÁLNI SZERETNÉK!

Csatlakozz hozzánk iWiW-en és Facebookon!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.