Az ismert magyar énekesnő őszintén beszélt titkairól - videó

életkor plasztikai beavatkozás Balázs Klári titkolózás Egy kávé Szily Nórával énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Balázs Klári cáfolja a róla elterjedt pletykákat, miszerint plasztikai műtéteken esett volna át az elmúlt években. Az énekesnő elmondása szerint ki van békülve a korával, és egészséges életmódjáról is beszélt Szily Nórának.

Nézd meg a teljes adást a LifeNetwork tévében!

Az Egy kávé Szily Nórával című műsorban minden hétköznap 17:30-kor sztárvendégekkel találkozhatsz. Szombaton és vasárnap pedig keresd 15:30-kor a hétvégi válogatást! Magánéleti titkok, tragédiák, vallomások és életmódtippek. A sztárvilág velünk kávézik, várunk téged is!


Tipp! Levetkőztették a TV2 műsorvezetőjének feleségét. Kattints a galériáért!


Elindult az Ez zsír! fogyókúrás- és
életmódprogramunk!


REGISZTRÁLNI SZERETNÉK!

Csatlakozz hozzánk iWiW-en és Facebookon!


Joshi: "Gyönyörű volt anyám halála!"http://www.life.hu/legykepben/20120502-hajdu-peter-frizbi-joshi-bharatgyonyoru-volt-anyam-halala.htmlErre várt szinte az egész világ: végre megszületett az énekesnő gyermekehttp://www.life.hu/legykepben/20120502-erre-a-gyerekre-vart-szinte-az-egesz-vilag-vegre-megszuletett.htmlKlapka György: "Ha nincs munkám, az életemnek is vége"http://www.life.hu/legykepben/20120427-klapka-gyorgy-a-penzhez-fuzodo-viszonyarol-es-halala-napjarol-meselt.htmlÖtvenmilliós adóssága van Ganxsta Zolee-nakhttp://www.life.hu/legykepben/20120501-otvenmillios-adossaga-van-ganxsta-zoleenak.htmlTóth Gabi sírva árulta el legnagyobb félelmeit Szily Nóránakhttp://www.life.hu/legykepben/20120427-toth-gabi-sirva-arulta-el-legnagyobb-felelmeit-egy-kave.htmlVV Cristofel pénzért csinált hülyét magából Hajdúnál - videóhttp://www.life.hu/legykepben/20120430-vv-cristofel-hulyet-csinalt-magabol-a-frizbiben-tagadja-veronika-megvereset.htmlSzakított szerelmével az X-Faktor énekesnőjehttp://www.life.hu/legykepben/20120429-szakitott-egymassal-az-xfaktor-enekesnoje-muri-eniko-es-posta-victor.htmlHeti útravaló Müller Pétertől - 19. részhttp://www.life.hu/sztarszerzok/20120427-heti-utravalo-muller-petertol-19-resz.htmlKiss Ádám: "Mindenki röhög, én meg sírok" - Szily Nóra interjújahttp://www.life.hu/sztarszerzok/20120427-kiss-adam-mindeni-rohog-en-meg-sirok-szily-nora.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.