PlaZma buktatta le az apját, a válás után csak a munka maradt számára

nyomor Plazma család tehetségkutató szegénység rapper Csillag születik
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 19 éves fiú kiáll a saját véleménye mellett, és csak egy dolog motiválja: meg tudja adni a gyermekeinek majd mindazt, amit ő - szülei válása után még inkább - soha nem kaphatott meg. PlaZma egyetlen esélye a győzelem.

A Csillag születik az eszébe sem jutott volna, de szerencsére volt egy barátja, aki helyette döntött. Németh Zoltán, azaz PlaZma már tisztában van vele, élete lehetősége a tehetségkutató.

RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence
RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

"Egész életemben nyomorogtam" - fakadt ki a szabadszájú rapper. "Kilenc osztályt tudtam elvégezni, el kellett mennem dolgozni, hogy ne haljunk éhen. Édesanyám egyedül nevelt fel hármunkat, két húgom van, ikrek. Édesapám sajnos nem lehetett velünk, mert tízéves koromban elváltak a szüleim" - tette hozzá a tizenkilenc esztendős fiatalember, akinek nem volt könnyű sorsa. Ahogy azt a Blikknek elárulta, tízévesen ő látta meg az édesapját egy másik nővel beszélgetni, a viselkedésükből pedig rögtön rájött, hogy több van köztük barátságnál. "Anyumék akkor már jó ideje nem voltak jóban, én pedig annak ellenére, hogy még gyerek voltam, tudtam nagyon jól, hogy apum és a nő között van valami" - mesélte a fiú a lapnak, aki azonnal el is mondta az édesanyjának a dolgot.

A szülők hamarosan elváltak, és bár PlaZma azóta kibékült az apjával, nem volt könnyű sora egyedüli férfiként édesanyja és két lánytestvére mellett. "Voltam burkoló, kőműves, gyári munkás, építettem medencét, mindent elvállaltam, hogy túléljük a mindennapokat. Két éve egy barátommal kezdtünk el zenélni, ha ő nem szól, hogy induljunk el a Csillag születikben, most nem vagyok itt. Nekem sikerült, neki nem" - így PlaZma.

A trágár szövegeiről is elhíresült srác a Life.hu-nak elárulta, nem foglalkoztatja, hogy ki mit gondol róla. Megjátszani sem szeretné magát, ha sikeres lesz, de szeretne úgy sikeres lenni, hogy jól érezze magát. "Nem érdekel, ki mit gondol rólam, kinek nem jön be, amit csinálok" - magyarázta. "A győzelem és a nyeremény érdekel. Ha sikerül, akkor végre lehetne egy olyan munkám, amit szeretek, és amit addig csinálnék, amíg úgy érezném, tudok újat mutatni. Van olyan dalom, amiért a tizenhat éves lányok vannak oda. Van olyan szám, ami a negyvenéves férfiaknak jelent sokat. Úgy veszem észre, az emberek kilencvenöt százaléka biztat: Csináld, öcsém! Az egész életemnek egy nagy fájdalma van: szeretném majd, ha a gyermekeim mindent megkaphatnának, amit én nem kaphattam meg. Talán ezért is sírtam, amikor bekerültem a döntőbe, mert közel került egy álom, az életem álma" - magyarázta a fővárosi fiatalember, akinek ráadásul egy ideje komoly kapcsolata is van. "Három és fél hónapja egy stabil párkapcsolatban élek. Mindketten tudjuk, mit vállaltunk, de azért már egyre aggasztóbbak a tapasztalataink. Odajönnek az utcán, sőt, már a lakásom előtt is állnak. Rossz, hogy bemásznak a magánszférámba, de ez apróság ahhoz képest, amit eddig elviseltem" - tette hozzá sokat sejtetően.

GYLF


Elindult az Ez zsír! fogyókúrás- és
életmódprogramunk!


REGISZTRÁLNI SZERETNÉK!

Csatlakozz hozzánk iWiW-en és Facebookon!





Tragikus hirtelenséggel elhunyt a zenész - Mindössze 47 éves volthttp://www.life.hu/legykepben/20120504-elhunyt-a-beastie-boys-tagja-adam-yauch-47-evesen.htmlStohl áldozata végigsírta a kártérítési per tárgyalásáthttp://www.life.hu/legykepben/20120504-stohl-andras-aldozata-k-pali-bacsinak-a-lanya-vegigsirta-a.htmlCsonka András nem boldog a magánéletébenhttp://www.life.hu/legykepben/20120503-csonka-andras-nem-boldog-a-maganeleteben-csak-a-szakmajaban-.htmlBörtönbe kerülhet Alekosz?http://www.life.hu/szorakozz/20120504-bortonbe-kerulhet-alekosz-nagyon-stresszes-az-elete-mostanaban.htmlBódi Sylvi tart a közelgő gyerekvállalástólhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120504-bodi-sylvi-tart-a-kozelgo-gyerekvallalastol-hires-energiagyogyasz-kezelte-a.htmlÍgy győzte le a Király család a rákothttp://www.life.hu/gyogyulj/20120502-igy-gyozte-le-a-kiraly-csalad-a-rakot.htmlTúl erős volt a poén, kirúgták a Csillag születik szókimondó zsűritagjáthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120408-tul-eros-volt-a-poen-kirugtak-a-csillag-szuletik-szokimondo.htmlJoshi: "Gyönyörű volt anyám halála!"http://www.life.hu/legykepben/20120502-hajdu-peter-frizbi-joshi-bharatgyonyoru-volt-anyam-halala.htmlSenki sem fogja tudni látogatni Damut a börtönbenhttp://www.life.hu/legykepben/20120503-uj-szerelme-edina-latogathatja-damut-a-bortonben-jucika-mar-a.htmlKlapka György: "Ha nincs munkám, az életemnek is vége"http://www.life.hu/legykepben/20120427-klapka-gyorgy-a-penzhez-fuzodo-viszonyarol-es-halala-napjarol-meselt.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.