Hajós András Puzsér Róbert Csillag születik
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Csillag születik szombati döntőjén Hajós András keményen odaszólt Puzsér Róbertnek. A kritikus nyelt egy nagyot, és csendben maradt. A Life.hu-nak azonban már beszélt.

A Csillag születik legfrissebb szériájának talán legmegdöbbentőbb szópárbaja alakult ki szombat este Hajós András és Puzsér Róbert között. Igazi adok-kapok csak azért nem lett, mert a kemény kritikáiról híres Puzsér nyelt egy nagyot, vagy inkább hármat, és csendben maradt. Pedig érezhető volt, lenne mit mondania, és az adás készítői is vártak néhány másodpercet, hátha. De nem. A Life.hu telefonon érte el Puzsért, aki kendőzetlenül kifejtette, miért esett neki rosszul, hogy Hajós "átküldte egy másik csatornára".

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu


"Nem szóltam vissza, mert nem hittem a fülemnek" - magyarázta Puzsér. "Nem értettem, mi van. Azt mondtam a Prügyi duónak, hogy négy előadásuk volt már, de nem volt egy eredeti pillanatuk sem. Én kritikus vagyok, kritikát gyakorlok. Hajós András miért a személyemmel foglalkozik, miért nem azzal, amit mondok? A Prügyi duó előadása a Szuper slágerek magyarul című lemez B oldalának harmadik száma volt. Egyáltalán semmi eredetiség nem volt benne. Erre Hajósnak az a reakciója, menjek át egy másik csatornára? Miért, ennél a csatornánál ne várjak eredetiséget? Egy másik helyre kell ezért átmennem? Hajós szerint ezek szerint az eredetiség egy réteg igénye, a tömegeknek sablonos produkcióra van igénye? Egyébként pedig miért kell személyeskedni? Ha Hajós úgy gondolja, nem megalapozott a véleményem, akkor vitassa vagy cáfolja meg. Mi volt a Prügyiekben eredeti? Mi volt az, ami nyolc pontot ért? Azt gondolom ugyanakkor, hogy a konfliktusunk alapvetően szakmai és nem személyes. Hajós elsősorban egy showműsornak tekinti a Csillag születiket, így számára az a legfontosabb, hogy mindenki jól érezze magát, míg én egy tehetségkutató verseny zsűritagjának tekintem magam, és igyekszem komolyan venni ezt a beosztást" - zárta rövidre a kritikus.

Forrás: RTL Klub
Forrás: RTL Klub


Hajós András azt mondja, a Heti hetesben szerzett berögződések jöhettek elő belőle, de ezentúl sem lesz óvatosabb, ami a szavakat illeti. "Ez nyilván poén volt, meg is beszéltük utána Robival, nem olyan vészes" - magyarázta Hajós. "A műsor után meg is követtem őt, többször is. Ezt egyébként neki bírnia kellene, de igen, most megszúrtam. A Heti hetesben megszoktam, hogy adok-kapok megy, ez egy ilyen reakció volt. És ezentúl sem leszek óvatosabb. Ha pedig komolyan kell érvelnem: a mostani este volt a legszínvonalasabb az eddigiek közül, mindenki jól teljesített, fejlődött, odatették magukat. Puzsér Róbert érzésem szerint olyan keményen rátámadt ezekre a gyerekekre, hogy apai ösztönnel éreztem, meg kell védenem őket. Ez az élő show varázsa. Egyébként meg egy vacsora során is képesek vagyunk összeveszni Robival. Elküldjük egymást melegebb éghajlatra, majd megbékélünk" - tette hozzá Hajós.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.