gyermekvállalás óvoda konfliktus eljegyzés producer Andy Vajna Palácsik Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem lesz esküvő Andy Vajna és Palácsik Tímea között! A párhoz közelálló forrásból megtudtuk, hogy ennek a gyerekkérdés az oka.

"Nagyon szeretnék gyereket és magánóvodát nyitok" - így hangzott Palácsik Tímea őszinte, érzelmes vallomása a napokban, amikor arról kérdezték, hogyan képzeli el a jövőjét a sok szörnyűség után, amit a nemi erőszakért és testi sértésért négy és fél évnyi börtönre ítélt Damu Roland mellett át kellett élnie. Szép szavak ezek, egy boldogabb jövőben reménykedő fiatal lány szavai. Azt csak kevesen tudják, hogy éppen ez az álomkép az, ami miatt Andy Vajna nem veszi feleségül őt. Még akkor sem, ha a közelmúltban egy étteremben több szemtanú látni vélte, hogy a filmes guru eljegyezte a szép fiatal lányt. Ha kapott is gyűrűt Tímea, esküvővel nem lesz megkoronázva a kapcsolatuk.

Andy Vajna - Fotó: Tuba Zoltán [origo], Palácsik Tímea - Tv2
Andy Vajna - Fotó: Tuba Zoltán [origo], Palácsik Tímea - Tv2

"Andy nem akar gyermeket. Emiatt szakítottak annak idején Dobó Katával is, és emiatt sosem venné el Palácsik Tímeát. Andy jó ember, imádja a gyerekeket, de sosem dolgozta fel, hogy az egyetlen gyermeke, a fia nagyon beteg volt és meghalt. Mivel nem akar egy fiatal nőt lekötni és hiú ábrándokkal magához láncolni, ezért inkább nem is tervez komolyan senkivel sem. Persze nagyon szereti Tímeát, mindenben támogatja, de élete álmát, egy kisbabát, nem tudja megadni neki" - tudtuk meg a filmcézár közeli barátjától.

Tipp! A rémesen öltözködő tinisztár lett a legstílusosabb híresség. Kattints a galériáért!



Viszik a fóti házat? Bankoknál könyörög hitelért Stohlhttp://www.life.hu/legykepben/20120508-viszik-a-foti-hazatbankoknal-konyorog-hitelert-stohl-lifehu-exkluziv.htmlMégis megszűnik az RTL Klub egyik legrégebbi műsorahttp://www.life.hu/legykepben/20120508-megszunik-a-heti-hetes-lifehu-exluziv.htmlNagy bajban van Stohl! Nem kap fizetést!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120507-nagy-bajban-stohl-nem-kap-fizetest.htmlJack Osbourne megmutatta kislányáthttp://www.life.hu/legykepben/20120507-jack-osbourne-es-lisa-bemutatta-kislanyat-pearlt.htmlPuzsér: "Hajós a véleményemet vitassa, ne a személyemet!"http://www.life.hu/legykepben/20120507-csillag-szuletik-puzser-hajos-a-velemenyemet-vitassa-ne-a-szemelyemet.htmlPataky Attila végre megmutatta menyasszonyát - videóhttp://www.life.hu/legykepben/20120506-pataky-attila-cafolja-a-roluk-keringo-pletykakat-es-megmutatta-menyasszonyat.htmlÍme a gyönyörű színésznő, Eva Mendes diétájahttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20120426-ime-a-gyonyoru-szineszno-eva-mendes-dietaja.htmlBenji: "Gigivel lezártuk!"http://www.life.hu/tested-lelked/20120507-a-megasztar-6-legutobbi-kiesoje-burgess-benji-lezarta-gigivel-az.htmlVV Éva szerint csalt az RTL Klubhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120504-vv-eva-szerint-csalt-az-rtl-klub.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.