párkapcsolat járás Nagy Adri összeköltözés szerelem Megasztár 6
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Korábban még nem ismerték be, most már nem kérdés: a Megasztár kiesői, Bozont és Nagy Adri egymásba szeretett!

Hetekig ment a találgatás, de a Frizbiben végre tiszta vizet öntöttek a pohárba az énekesek. A Megasztár két kiesője összejött egymással. Nagy Adri és Bozont elárulta, valóban egymásba szerettek, igaz, a kapcsolatuk egyelőre kezdeti stádiumban van. Ráadásul egy féltékeny lány mindent megpróbál, hogy megkeserítse az életüket.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

"Ez egy olyan hölgy, aki azt hitte, hogy ő van" - magyarázta a Life.hu-nak Bozont. "Egyszer-kétszer ágyba bújik vele az ember, mert azt gondolja, jó lesz, de úgy tűnik, ez hiba volt" - tette hozzá.

Adri és újdonsült párja Hajdú Péternek azt is elárulta, egyelőre nem költöztek teljesen össze. "Én egyedül élek, tizennyolc éves korom óta" - magyarázta az énekesnő, majd párja hozzátette, időnként azért együtt töltik az éjszakáikat. "Nem költöztünk teljesen össze. Van egy albérlet, ahol Talán Attilával régóta együtt éltünk, sokszor vagyok ott, aztán még többet Pilisvörösváron, és időnként meglátogatom Adrit is" - mosolygott a szívtipró, aki sosem titkolta, rengeteg hódítása és kalandja volt az életben. Adri mellett feltehetően azonban meg kell majd komolyodnia, ha hosszú távon tervez.

GYLF

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.