Bigámiában él a népszerű színésznő édesapja

házasság Reese Witherspoon bigámia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Áll a bál Reese Witherspoon családjában.  

A harmadik gyermekével várandós színésznő apja ebben az évben újranősült. Ez már önmagában sem túl szívderítő, a dolog pikantériája mégis az, hogy a papa elfelejtett elválni az új esküvő előtt - írja a Bors.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A színésznő édesanyja nagyon ideges a házasság miatt, és pert indított, annak ellenére, hogy már tizenhat éve nem élnek együtt. Mary Elizabeth Witherspoon állítja, szereti a férjét, és nem akar elválni, bár a férfi nemcsak iszákos, de még a pénzt is szórja. Eskü alatt a színésznő édesapja azt vallotta, amikor szembesítették azzal, hogy bigámiában él, hogy fogalma sincs, ki az a Tricianne Taylor, és nem emlékszik, hogy újra megnősült volna.

Ennek ellenére egy Tennesse-beli lapban áprilisban megjelent egy fizetett hirdetés, mely szerint 2012. január 14-én Tricianne Taylor és John Draper Witherspoon ünnepélyes keretek között összeházasodott Gatlinburgben. A régi feleség pedig azért indította a pert, mert aggódik, hogy az új feleség elszedi közös férjük vagyonát. A sztár édesanyjának azonban szerencséje van: gyorsan bíróság elé vitte az ügyet, így férjének új neje nem férhet a közös vagyonhoz, és a Witherspoon nevet sem veheti fel.

Neked is jár több tízezer forint a munkáltatódtól idén - Önkéntes nyugdíjpénztár, mint cafeteriahttp://www.life.hu/tested-lelked/20120504-neked-is-jar-tobb-tizezer-forint-a-munkaltatodtol-iden-.htmlÚjabb mocskos részletek derültek ki a Damu-ügyrőlhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120509-ujabb-mocskos-reszletek-derultek-ki-a-damuugyrol-nem-csak-pofont.htmlA Jóban Rosszban színésznőjének kedvese Párizsba menekülthttp://www.life.hu/tested-lelked/20120509-cseke-katinkat-megviselte-a-szakitasa.htmlGregor Bernadettnek semmi kedve emberekkel találkoznihttp://www.life.hu/tested-lelked/20120508-gregor-bernadettnek-semmi-kedve-emberekkel-talalkozni.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.