Ungár Anikó vállalja nőiességét még ennyi idősen is

bűvész Szily Nóra Egy kávé Szily Nórával testmozgás egészséges életmód Ungár Anikó nőiesség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az emberek általában elégedetlenek mindennel, de Ungár Anikó nagyon is ki van békülve önmagával és a nőiességével. Kiderült, hogy az ismert bűvész tudatosan éli a hétköznapjait: rendszeresen sportol és mindenben odafigyel magára. Példaképe pedig az édesanyja, aki már elmúlt 100 éves.

Nézd meg a teljes adást a LifeNetwork tévében!

Az Egy kávé Szily Nórával című műsorban minden hétköznap 17:30-kor sztárvendégekkel találkozhatsz. Szombaton és vasárnap pedig keresd 15:30-kor a hétvégi válogatást! Magánéleti titkok, tragédiák, vallomások és életmódtippek. A sztárvilág velünk kávézik, várunk téged is!



Katus Attila vidéki lányt szeretne magának - videóhttp://www.life.hu/legykepben/20120514-katus-attila-videki-lanyra-vagyik-aki-nagyon-tud-szeretni-.htmlÖrdög Nóra tudta, hogy rátalált az igaz szerelemhttp://www.life.hu/legykepben/20120514-ordog-nora-raismert-az-igaz-szerelemre-amikor-talalkozott-nanasi-pallal.htmlTitokban megházasodott a Barátok közt egykori sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20120819-titokban-hazasodott-meg-a-baratok-kozt-egykori-sztarja-erdelyi-timea.htmlSebestyén Balázs nagy hírt jelentett behttp://www.life.hu/legykepben/20120819-bejelentette-az-rtl-klub-a-2012es-oszi-musorait-elindult-a.htmlGerard Depardieu újabb botrányba keveredett - Feljelentették verekedésérthttp://www.life.hu/legykepben/20120819-motorost-vert-meg-a-napokban-a-botranyos-francia-szinesz-gerard.htmlKylie Minogue ausztrál énekesnővel lépett félre Jean-Claude Van Dammehttp://www.life.hu/legykepben/20120818-kylie-minogue-ausztral-enekesnovel-lepett-felre-jeanclaude-van-damme-a.html"Melyik lesz az én szobám?" - csajozik a facér pasi (18+)http://www.life.hu/sztarszerzok/20120814-szex-szerelem-parkapcsolat-melyik-lesz-az-en-szobam-csajozik.htmlKálmán Olga: "Ameddig lehet, ezt akarom csinálni" - Szily Nóra interjújahttp://www.life.hu/sztarszerzok/20120804-kalman-olga-ameddig-lehet-ezt-akarom-csinalni-szily-nora.htmlFenyő Iván: "Még nem vagyok teljesen rendben" - Szily Nóra interjújahttp://www.life.hu/sztarszerzok/20120727-fenyo-ivan-meg-nem-vagyok-teljesen-rendben-szily-nora.htmlRadics Gigi: "Magamba fojtottam mindent" - Szily Nóra interjújahttp://www.life.hu/sztarszerzok/20120701-radics-gigi-magamba-fojtottam-mindent-szily-nora-interjuja.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.