Damu Roland börtön sírás bezártság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Noha alapvetően jól viseli a börtönbüntetést, állítólag olykor-olykor eltörik a mécses Damu Rolandnál. Börtönbéli információk szerint a színész többször is hangosan sírt.

Míg a kinti világban egy állítólagos szerető kedves várja, Damu Roland próbálja megkeményíteni magát a börtönben, hogy kibírja valahogy a rá váró kínkeserves hónapokat. A Jóban Rosszban egykori sztárja, akinek élete komoly válságba jutott, próbál minden egyes napot túlélni a rácsok mögött, igaz, olykor úgy érzi: nem bírja már tovább.

Fotó: Magócsi Márton [origo]
Fotó: Magócsi Márton [origo]

"Roland keményebb, mint azt bárki gondolná róla. Túlél ő mindent, épp úgy, mint a családtagjai. A legjobban az borítja ki, ha a munkájára gondol. Arra, hogy derékba tört a karrierje, pedig a Jóban Rosszbant imádta. Attól nagyon ki tud borulni, ha visszagondol a fényes múltra, a nagy sikerekre és hogy hol tart most..." - mesélte Damu ismerőse.

Azt is megtudtuk, hogy keménység ide vagy oda, Damunál olykor bizony eltörik a mécses, és ilyenkor hangosan zokog a rácsok mögött.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.