időjárás Cannes 2012 Diane Kruger
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cannes-ban sem süthet mindig a nap - filmfesztivál ide vagy oda.

Az idei fesztivál egyik zsűritagja, a szépséges német színésznő, Diane Kruger kedvesével, Joshua Jacksonnal ernyő alá menekültek a zuhogó eső elől. Jól is tették, hiszen a víz nem tett volna jót a szőkeség pompázatos ruhájának. Cannes-ban egyébként ilyenkor a filmek mellett a ruhákat is érdemes szemügyre venni - nem ritka, hogy egy színésznő egy nap alatt négyszer-ötször is átöltözik a különböző premierekre és fogadásokra.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Élvezik az életet a pingvinekhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120517-elvezik-az-eletet-a-pingvinek.htmlBruce kiruccant Cannes-bahttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120518-bruce-willis-kiruccant-cannesba.htmlÍme a világ legkisebb emberehttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120515-ime-a-vilag-legkisebb-embere-chandra-bahadur-dangi.htmlKedvencünk, a bengáli tigrishttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120515-kedvencunk-a-bengali-tigris.htmlSzörfös lány Rióbanhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120515-szorfos-lany-rioban.htmlJeff Koons egy svájci múzeumban pózolt milliókat érő szobraivalhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120515-ime-az-elso-amerikai-muvesz-jeff-koons-a-svajci-muzeumban.htmlTeniszrajongó lett Will Smithhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120514-teniszrajongo-lett-will-smith.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.