Elvette leszbikus barátnőjét a Szex és New York sztárja

házasság leszbikusság Szex és New York Cynthia Nixon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Összeházasodott szerelmével Cynthia Nixon színésznő.

A Szex és New York Mirandája hivatalosan is összekötötte életét párjával, Christine Marinonival. A nyíltan leszbikus pár kapcsolata már 2004 óta tart, és 2009-ben el is jegyezték egymást. A US Magazine információi szerint az esküvőt vasárnap tartották New Yorkban, ahol 2011 óta hivatalosan is elismerik az azonos neműek házasságát.

Forrás: MTI
Forrás: MTI

A 46 éves színésznőnek és párjának már van egy közös gyermeke is, egy kisfiú, akinek Christine adott életet még 2011 februárjában. Cynthia Nixonnak előző házasságából pedig van egy 16 éves lánya, Samantha, és egy 9 éves fia, Charles, akiknek a színésznő előző férje, Danny Moses az édesapjuk.

Tipp! Less be az X-Faktor sztárjának gardróbjába! Kattints a galériáért!



Végre bepasizott a Szex és New York sztárjahttp://www.life.hu/szeress/20120525-vegre-bepasizott-a-szex-es-new-york-sztarja.htmlSzinte egymás mellett élnek a Szex és New York sztárjaihttp://www.life.hu/hazitunder/20120203-keptelen-elszakadni-kolleganojetol-szinte-egymas-mellett-elnek-a-szex-es.htmlKopasz lett a Szex és New York sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20120125-kopasz-lett-a-szex-es-new-york-sztarja-cynthia-nixon.htmlKristin Davis, a Szex és New York sztárja megmutatta örökbefogadott kislányáthttp://www.life.hu/anyaskodj/20111010-kristin-davis-a-szex-es-new-york-sztarja-megmutatta-orokbefogadott.htmlJótékonykodik a Szex és New York szépségehttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110713-jotekonykodik-a-szex-es-new-york-szepsege-kristin-davis.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.