házasságkötés műsorvezető vagyon Liptai Claudia TV2 Megasztár szerelem házassági szerződés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, hogy újra férjhez megy Liptai Claudia. A TV2 sztárja állítólag büszkén áradozik erről ismerőseinek, ahogy arról is, hogy a korábbi házasságához hasonlóan ezúttal is házassági szerződést köt majd szerelmével.

Liptai Claudia mindig is híres volt racionális gondolkodásáról, ha a jövőjéről volt szó. Fényes karriert épített fel, és hosszú esztendők óta a magyar showbiznisz világának kiemelkedő alakja.

Fotó: Szabó Balázs [origo]
Fotó: Szabó Balázs [origo]


A pénzt, amit keres, nem is szívesen költi másra kislányán és magán kívül, éppen ezért annak idején Gesztesi Károllyal is házassági szerződést kötöttek. A Life.hu úgy értesült, hogy Claudia új szerelmével, B. Péterrel is megállapodott arról, hogy a vagyonuk nem közös. Mindenki külön-külön arra költ, amire csak akar, de akárhány évet élnek is együtt, nem követelhetnek a másiktól semmit. Mindez egyébként így korrekt, hiszen Claudia szerelmének, B. Péternek is van kiről gondoskodnia, hiszen két gyermeke után fizet gyerektartást, míg a TV2 műsorvezetője a kis Pankát neveli. A Life.hu megkereste Claudiát is, de ő nem akart nyilatkozni a témával kapcsolatban.

A hazai celebvilágban egyébként nem ő az egyetlen híresség, aki a házassági szerződés híve, hiszen épp legjobb barátnője, Várkonyi Andrea az, aki annak idején szintén aláírt egy szerződést Bochkor Gáborral, amiben megállapodtak, hogy nem követelnek egymástól semmit szakítás esetén.

Árpa Attila besokallt, és közzéteszi a neki tartozó hírességek nevéthttp://www.life.hu/legykepben/20120531-arpa-attila-bekemenyitett-es-hadat-uzent-adosainak-akik-kozott-tobb.htmlMeglepő produkcióra szánta rá magát Radics Gigihttp://www.life.hu/legykepben/20120601-a-megasztar-6-gyoztese-radics-gigi-es-falusi-mariann-falshmoboztak.htmlKeleti Andrea: "Egy férfinak velem élni nagyon könnyű"http://www.life.hu/legykepben/20120531-keleti-andrea-fius-lanynak-tartja-magat-egy-kave-szily.htmlMegmutatta szépen kidolgozott testét az énekesnő - fotóhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120530-megmutatta-szepen-kidolgozott-testet-az-enekesno-fergie.htmlOrvoshoz kellett vinni Dobó Kata pár hetes kislányáthttp://www.life.hu/tested-lelked/20120529-orvoshoz-kellett-vinnie-2-honapos-kislanyat-dobo-katanak-tulsagosan-aggodik.htmlElmarad az év celeblagzija - Mi állhat a háttérben?http://www.life.hu/tested-lelked/20120529-elmarad-az-ev-celeblagzija-nem-hazasodik-meg-ossze-brad-pitt.htmlAndie MacDowell lánya éppen olyan gyönyörű, mint híres édesanyjahttp://www.life.hu/anyaskodj/20120530-andi-macdowell-lanya-eppen-olyan-gyonyoru-mint-hires-edesanyja.htmlAlkalmi munkákból él Stohl Andráshttp://www.life.hu/legykepben/20120531-alkalmi-munkakbol-el-stohl-andras.htmlJessica Simpson megmutatta tündéri kislányáthttp://www.life.hu/legykepben/20120531-jessica-simpson-megmutatta-tunderi-kislanyat.htmlA szerelemtől hízik a Barátok közt sztárja?http://www.life.hu/legykepben/20120530-a-szerelemtol-hizik-a-baratok-kozt-sztarja-nemeth-kristof.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.