Vége lehet hazánk egyik legnépszerűbb rádióműsorának

rádió Bumeráng Neo FM
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság bejelentette: a Neo FM közel 750 milliós adósságot halmozott fel, amelyet ha nem tud megfizetni, már a nyár folyamán elveszítheti sugárzási engedélyét.



Forrás: MTI/Beliczay László
Forrás: MTI/Beliczay László

Az FM1 Zrt.-nek nagyjából két hete van arra, hogy eldöntse, tud-e fizetni, az első havi részlet ugyanis június 18-án esedékes. Ha nem fizetik be, akkor a hallgatók elbúcsúzhatnak a Neo FM-től és ezzel az egyik leghallgatottabb reggeli műsortól, a Bumerángtól is - írja a Blikk. A műsor 1999 óta fut; ugyan Boros Lajos két hónappal ezelőtt bejelentette, hogy az év végén nyugdíjba vonul, ám ha az adó nem fizet, meglehet, társának, Bochkor Gábornak sem lesz miért hajnalok hajnalán felkelnie.

A Life.hu megkereste Boros Lajost, aki elmondta, hogy egyelőre ők sem tudnak többet a rádió esetleges megszünésével kapcsolatban, és várják a további információkat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.