Catherine Zeta-Jones nap fotója Mindörökké rock Russel Brand premier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindig furcsa, ha két sztár, akiket eddig még sosem láttunk együtt, hirtelen összeölelkezve pózolnak egy partin. Azért jók a filmek és azok premierjei, mert kialakíthatnak olyan meglepő párokat is, mint Russel Brand és Catherine Zeta-Jones.

A furcsa párt a Mindörökké rock című film londoni premierje hozta össze egy fotóra, de hamarosan a filmvásznon is együtt láthatjuk őket. Sőt más izgalmas nevek is feltűnnek a szereplők között: Mary J. Blidge, Alec Baldwin és Tom Cruise.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Anyuci mellett a legjobbhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120607-anyuci-mellett-a-legjobb.htmlIndul a foci Eb!http://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120607-kezdodik-2012es-labdarugo-europabajnoksag.htmlLiam Neeson hatvanéves letthttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120605-liam-neeson-hatvaneves-lett.htmlSzülinaposak az ikrekhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120607-szulinaposak-az-ikrek-marykate-olsen-es-ashley-fuller-olsen.htmlŰrrepülő a Szabadság-szobornálhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120607-urrepulo-a-szabadsagszobornal.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.